2821
2789

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون انواع در های ضد آب و پلی وود دارند. همچینین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

سلام

من بازرگانی سورنا رو پیشنهاد میکنم

برندهای معتبر واصل دارن و قیمتاشون فوق العاده مناسب هست چون به مغازه های کل ایران جنس میدن و درواقع پخش هستن به مصرف کننده هم قیمت عمده میدن و قیمتاشون ۲۰،۳۰ درصد از مغازه ها ارزون تره

این آدرس پیجشون هست

https://instagram.com/sorena_kitchen?igshid=s31c4vrgeu4o 

و این هم شماره تماس ها برای سفارش

٠٩١٢٤٠٢٦٩٧٨ عرب زاده

٠٩٣٩٨٣٤٧٧٢٣ قيصري

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلی ترین قطعه در این دستگاه است که وظیفه مکش هوا و ذرات معلق در آن را به داخل دستگاه به عهده دارد. از مهم ترین نکات در آموزش تعمیر هود دقت به طرز استفاده از موتور است.

فیلتر وظیفه پاکسازی ذرات موجود در هوا را به عهده دارد. این قطعه باید به صورت مرتب تمیز شده و یا در صورت عدم امکان تمیز شدن، تعویض گردد.

این قطعه برای روشن کردن بالای اجاق گاز و دید بهتر در هود تعبیه شده است.

کلیدها در هودهای مدرن معمولا به صورت لمسی است اما در هودهای قدیمی می توانید انواع مکانیکی آن را نیز بیابید.

برد کنترل وظیفه برق رسانی و کنترل جریان برق دستگاه را به عهده دارد.تعمیر هود در محل در تهران در امداد من

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز