2777
2789
عنوان

خنده م میاد 😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
خودت تگم کن چرا نمی بینم من چنین تاپیکی

وای اجی کلا ترکوندش تاپیکم نیستش:(مرسی که انقدرخوبی💕⁦❤️⁩پیج اینستا داری فداتشم؟

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
وای اجی کلا ترکوندش تاپیکم نیستش:(مرسی که انقدرخوبی💕⁦❤️⁩پیج اینستا داری فداتشم؟

ن عزیزم راستش فعلا پاک کردم بخاطر ی سری مسایل

میخوای ایدی تو بده شما ب محض اینکه نصب کردم بت پیام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم راستش فعلا پاک کردم بخاطر ی سری مسایل میخوای ایدی تو بده شما ب محض اینکه نصب کردم بت پیام م ...

چشم

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
اسی جان من همونم که قرار بود اگه کارم درست بشه برات نماز بخونم  عزیزم فردا عصر به امید خدا نما ...

فدات بشم یعنی انقدرخوشحال شدم که نگووووو😍😍😍برات خیلی دعاکنم اصلا دیدم تگم کردی مو به تنم سیخ شد😍😘من خیلی خوشحالم شماهارو دارم ان شاالله همیشه همینجوری خوشحال باشی وبهتریناواست رقم بخوره😍😍😍😍😍😍

اسی جان من همونم که قرار بود اگه کارم درست بشه برات نماز بخونم  عزیزم فردا عصر به امید خدا نما ...

فقط اجی جون توی دعاهات دعاکن مژده و محمدحسین (عشقمه حسین صداش می‌زنیم ولی)دعاکن بهم برسیم دعاکن مژده آبروش حفظ شه پیش همه و بخصوص حسین چون خیلیا می‌خوان منوپیش حسین خراب کنن توروخدادعاکن بگومژده ومحمدحسینش بهم برسن من به فدات اجرت باخدا😍😘🌺🌼

فقط اجی جون توی دعاهات دعاکن مژده و محمدحسین (عشقمه حسین صداش می‌زنیم ولی)دعاکن بهم برسیم دعاکن مژده ...

چشم عزیزم حتما مطمئن باش دعا میکنم نمازم میخونم قربونت بزم من دیشب پریشب خیلی استرس کشیدم یه کاری برا منو همسرم پیش اومده بود خدا رو شکر به خیر گذشت میدونم خیلی نگرانی درک میکنم 

دعات میکنم انشاءالله که لیاقت داشته باشم برآورده بشه شما هم خوشحال بشی😍😍😍😍😘😘😘😘😘

چشم عزیزم حتما مطمئن باش دعا میکنم نمازم میخونم قربونت بزم من دیشب پریشب خیلی استرس کشیدم یه کاری بر ...

فدای چشاتم💋😍ایجان دلم خداروهزااار مرتبه شکررررکه بخیرگذشت😍😍😍😍😍🍃🌼دردت بجونم مهربونم توبادل پاکت دعام کنی واسم کافیه خداخیرررت بده😍🌺😘

فدای چشاتم💋😍ایجان دلم خداروهزااار مرتبه شکررررکه بخیرگذشت😍😍😍😍😍🍃🌼دردت بجونم مهربونم توبادل پ ...

سلام عزیزم خواستم بگم نمازت رو خوندم 

۶ رکعت بود ۴ رکعت خوندم دو رکعت نگه داشتم گرو هروقت به حاجتت رسیدی بگو تا اون دو رکعت رو بخونم 

خیلی دعا کردم دقیقا بجا آوردم 

خیلی خوشحال میشم که به حاجتت برسی 😍😍😍😍😗😗😗

سلام عزیزم خواستم بگم نمازت رو خوندم  ۶ رکعت بود ۴ رکعت خوندم دو رکعت نگه داشتم گرو هروقت به ح ...

الهی من فدای مهربونیااااات😍😍😍🌺💋💋خداخیرت بده خداهرچی که میخوای دوبرابرشوبهت بده خواهری🌼🍃⁦❤️⁩ازخدامیخوام هیچوقت غم توزندگیت نیادخییییلی ممنون یه دنیاممنون مهربونم😍😘💋⁦❤️⁩

قربونت خواهری

خدانکنه فدات شم⁦❤️⁩😘😘😘