2821
2789
عنوان

کلاس رانندگی

120 بازدید | 12 پست

سلام

من امروز جلسه اول شهریم بود

بعد مربیم گفت لازم نیست تا جلسه آخر تمرین کنی

بعدش که جلسات تموم شد و یکم کنترل ماشین اومد دستت تمرین کن

حالا به نظرتون به حرفش گوش کنم و تمرین نکنم

یا برم تمرین ؟

اینم بگم من امروز خیلی بد بودم

البته مربیم بهم هیچی نگفت

خودم از عملکردم خیلی ناراحتم😭😔😔😔

از جلسه ی ۷ و ۸ ب بعد تمرین کن چون تمام چیزای رانندگی یاد گرفتی ..اون موقع بهتره فعلا بزار مربی بهت اموزش بده اعتماد بنفس داشته باش نترس حرفای مربیت دقت کن خوب پیش میری

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

بذار تمرینت با مربیت که تموم شد بعد اگه اون تایید کرد که مبتونی با ماشین خودت بری ، رانندکی کن

جلسه اول واقعا انتظار داری خوب باشی؟؟ همه اول بلد نیستن عزیزم 

رانندگی فقط تمرین و تکرار میخواد اعتماد به نفستو از دست نده گلم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عین خودت بودم بخدا جلسه های اول همش میگفتم عمرا یاد بگیرم ولی بعدش افتادم رو روال

ایین‌نامه هم تست های اینترنت رو بزن‌حتما ، همون جلیه اول مثل خودم قبول میشی 😍

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بذار تمرینت با مربیت که تموم شد بعد اگه اون تایید کرد که مبتونی با ماشین خودت بری ، رانندکی کن جلسه ...

راستش امروز منو برد تو خیابون اصلی 

خیلی هم شلوغ بود

اصلا یه جاهایی هنگ کرده بودم

گیج شده بودم😟😳😳😢😢😢

الان هیچی بلد نیستی بذار پارک دوبل که یادت داد برو تمرین

یا دور دو فرمون و یه فرمون

نامردا تو یه کوچه تنگ و باریک از ما دوفرمونو امتحان میگرفتن شانست میزد به ماشین هم میومد تو کوچه باید عجله هم میکردی

راستش امروز منو برد تو خیابون اصلی  خیلی هم شلوغ بود اصلا یه جاهایی هنگ کرده بودم گیج شده بو ...

اصلا نترس بخاطر اینکه ماشین اموزشگاه هست و در حال تمرین همه مواظبن بهت نزنن راحت باش اصلا کسی باهات کار نداره😁

اتفاقا مربی خوبیع که از اول بردت جاهای شلوغ تا ترست بریزه و کلاج ترمزت خوب شه