خانوما گلاب برای تنبلی چطوره؟مامان من خودش گلاب طبیعی درسته کرده برام فرستاده همونجوری گذاشتم تو یخچال به جای آب ، گلاب میخورم به نظرتون برای تنبلی تخمدان خوبه؟پوستمو که خیلی خوب کرده .من پوستم صافه ولی یکم جوش داشت از وقتی گلاب میخورم جوشای صورتم از بین رفته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهش می کنم عزیزم اگه تهران ساکنی شخصا برو پیش خیراندیش. نسخه هاش برا ناباروری خوب جواب میده. ...
ناباروری ندارم عزیزم من با یه بار نردیکی باردار شدم ولی خارج رحمی بود و تحرکمم زیاد بود خود به خود دفع شد .الان ۴ ماه از روش گذشته این ماه میخوام دوباره اقدام کنم میخواستم خودمو تقویت کنم
نه اصلا استرس ندارم زیادم نگران نیستم چون بارداری دوممه اولی خارج رحمی بود ولی همون دفه اول با یه با ...
چیزای مقوی بخورید هردوتون! آزمایش کامل اگه انجام ندادید برید
انشاالله زود نتیجه بگیری
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ازمایش کامل دادم هیچ مشکلی نداشتم فقط به خاطر سقط کمخونی دارم اونم نمیدونم درست شدم یا نه ۴ ماهه فول ...
ویتامین های گروه B هم خوبن واسه کم خونی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اون که بحثش جداس، من چون سقط داشتم دکترم گفت آزمایشت مثبت شد آسپرین بخور
اما ویتامین و آهن اضافی دفع میشه ربطی نداره