2777
2789
عنوان

اشپز خونه چرم

242 بازدید | 25 پست

سلام خانوما ما داریم خونه میسازیم‌بعد یه متر پشت اشپز خونه ءذاشتیم برا حیاط خلوط بعد شوهرم الان زنگ زد میگه استامون گفته حیاط خلوط الکیه یه کمم از اشپز خونتون بزنم براتون اشپز خونه چرم درست کنم من خالفت کردم گفتم پس این اشپز خونه رو میخام چیکار که اونجا اشپزی کنم به نظرتون اشپز خونه چرم خوبه یا بگم اضافش کنه به اشپز خونمون

کاربر جدید نیستم نمیدونم چرا یه مدت هرکار میکردم نمیتونستم بیام تاپیک بزنم تا بالا خره  امروز شد خیلی خوشحالم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه حیاط خلوت بهتره 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

مطبخو میگی؟ خیلی خوبه مطبخ داشته باشی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ما بهش میگیم آشپزخونه ی دوم یا کثیف یا مطبخ 

خیلیییییی به دردت میخوره استارتر حتما درستش کن 

ما جدیدا تو فامیل همه آشپزخونه ی دوم درست میکنن 

من خورم حیاط خلوتمو تبدیل به آشپزخونه کردم 

واقعا راحت شدم 

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅