2777
2789
عنوان

این داستان جاری رو اعصاب 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6901 بازدید | 200 پست

به نظرم مقصر مادرشوهرت نباید فرق بزاره بینتون که حسادت شکل بگیره... سعی کن یکم درکش کنی شاید اونم دلش بخواد بشینه مادرشوهرت با این کارش مجبورش می کنع که...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مادر شوهری بی خردی که آتش فتنه رو شعله ور میکنه

تو این مورد حق با جاریته و بدون استثنا هر کی جای ایشون باشه بهش بر میخوره

ذلیلشده  این پولایی که داری خرج دخترا مردم میکنی پول من و بچه هامونه😌مگه اینکه نبینمت😡   
مادرشوهرت خیلی بیشعوره همینو میتونم بگم

اصلا اینطور نیست مادر شوهرم با جاریم خیلی راحته و جاریم اصلا از اینکه اون کار بزاره جلوش ناراحت نمیشه چون واقعا باهم راحتن فقط مشکلش منم 

❄❄❄❄❄

ببین هر کی جای اون باشه حساس میشه....

یک لحظه خودتو بزار جای جاریت به هیچ عنوان تو هم قبول نمیکنی جاریت بشینه تو همش کار کنی,گیریم مادرشوهر نمیزاره به هر حال آدم حساس میشه...

نگو من مثل اون نیستم که تو موقعیت قرار نگرفتی....

واین که شاید مادرشوهرت کارهای تو به دلش نمیشینه نمیزاره پاشی😏

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من جای جریت بودم میومدم پامو مینداختم رو پام لم میدادم میگفتم اومدم مهمونی کارگر که نگرفته عنتر خانم

توام بجای اینکه قند تو دلت اب بشه یکم انسانیت بخرج بده 

ملکه که نیستی

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
الان من از بیرون ک دارم نگاه میکنم حق با جاریت  مادرشوهرم مقصره  توهم این وسط خوش ب حالت ...

با عرض پوزش بنظر منم استارتر از اینهاست که از آب گل آلود ماهی میگیرن 🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

وا چه مادرشوهر بی درکی 

یعنی چی چون برادرزادشه بهش دستور بده 

وقتی خونشین وظیفه هیچکدوم نیس غذا درست کنین حالا ظرف شستن فرق میکنه ولی اینکه ازون کار میکشه و شما انگار خوشحالی هم چیز خوبی نیستا 

فک کن جای اون بودی

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

حق با جاریتونه.... بنده خدا خون نکرده  چون ک فامیله کار کنه.. مادرشوهرتون مقصره ک بذر کینه و نفرت تو دل جاریااا میندازه... شما زمانی ک میگن نه بشین بلند شو  بگو فلانی خسته شده منم کمکش بدم...  ک نه سیخ بسوزه نه کباب... لحن شوهرتون با جاریتون هم بد بوده انگار نوکره😕

اون باید با این عنوان تاپیک میزد بعدم کاراتونو میکنه دو قورت و نیمتون باقیه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا