2821
2789
عنوان

خیلی بد عکسم

558 بازدید | 22 پست

بچه ها من عکسای سلفی ک میگیرم خیلی عالی میشه ولی عکسایی ک با دوربین عقب کسی ازم میگیره افتضاح میشه خیلی بد میوفتم چیکار کنم بخاطر اینکه بد میوفتم اصلا دلم نمیخاد عکس بگیرم😞

تعداد رای : 3
نظرسنجی
.
2
66%
.
1
33%
پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
من خودم عکاسم مهم نور زاویه هست اون حتما بلد نیست بگیره

اره ولی خب کلا بد عکسم خیلی زشت میوفتم 

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باز خوبه سلفیت خوبه من در هر صورت زشت میعتم یعنی زشت نمیفتما واقعا زشتم 😂😂😂

ن عزیزم همه خوشکلن هرکی یه زیبایی داره ولی اینکه بد عکسیم نمیدونم دلیلش چیه 😕

بد عکس نداریم باید بلد باشی چه ژستی بگیری

خب چیکار کنم اجی خیلی عکسام بد میشه صورتم یکم کشیدس الان خیلیارو دیدم صورتشون کشیدس ولی عکساشون خیلی خوشکلو خوب میشه

خب چیکار کنم اجی خیلی عکسام بد میشه صورتم یکم کشیدس الان خیلیارو دیدم صورتشون کشیدس ولی عکساشون خیلی ...

چی تو عکست بده

تو کجا عکس میگیری

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
نگو عزیزم تو میری تو خیابون تورو کسی بگی زشت؟ نه پس بخودتم که اینقدر عزیزی نگو

نه ولی غیر مستقیم گفتن 

دیگه اینجوری بعضیا خوشگلن بعضیا نیستن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

حتی با دوربین عقب اسنپ چت هم عکس گرفتم بد شد ولی همه سلفیام چ با اسنپ چ دوربین معمولی عالی میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز