2777
2789
عنوان

مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست
نه شاید بلد نیست . این دختر دختر خاله اقدس ما یکیشون گوشش کر بود دادش رئیس بانک 😳 پسره خانه ماشین خ ...

فدات شم عشقم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدات شم عشقم 

خدا نکنه . ببین فدات من خودم . چرا راه دور ۳۸ سالم بود از شوهرم جدا شده بودم خانواده داغون مامانم اصلا منو از خونه انداخت بیرون قیافمم بد نیستا خیلیم ریزو پیزه و اینا قیافم معمولیه تحصیلاتمم هنره کارمم ارایشگری از خانواده دور شهر غربت یه شوهری کردم ! عالی بیست درجه یک ! فقط باید زرنگ باشی ! فقطططط ... 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه . ببین فدات من خودم . چرا راه دور ۳۸ سالم بود از شوهرم جدا شده بودم خانواده داغون مامانم اص ...

خوشبخت بشی الهی به حق امام حسین میشه نشونم بدی چجوری زرنگ بازی در بیارم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خوشبخت بشی الهی به حق امام حسین میشه نشونم بدی چجوری زرنگ بازی در بیارم 

ببین من رفتم نمایشگاه شوهرم‌ماشین بخرم ! خوب ؟ من میدونستم اون زن نداره دیگه پولدارو ازینا ... بعدش گفت اونی که میخوای ندارمو منم کارتشو گرفتم و دیگه اونم انگار یادش رفت . بعد من هی پرسیدم پرسیدم تا یادش موند دیگه پراید ۱۱۱ پیدا میکرد اولش میگفت من میدیدم بعدش دیگه گفت نیا اینجا 😎 رفتیم ماشینو نشونم بده دیگه زبون ریختیمو اینا ... دیگه فصل شربت البالو و زنای چادر به سر تمام شده زرنگ و کدبانو و سرو زبون دار باش . همین ... اسونه سختم نیس خیلی. 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
ببین من رفتم نمایشگاه شوهرم‌ماشین بخرم ! خوب ؟ من میدونستم اون زن نداره دیگه پولدارو ازینا ... بعدش ...

فدات شم