2777
2789
عنوان

مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 51 پست
چ اشکال داره، با مامانت دوست باش

☹☹☹

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
شاید بس خوبی جرعت نمیکنن بیان . مامانت باید تبلیغتو کنه من یه دختر خاله اقدس دارم فقط خاجه یرازو شوه ...

اصلن نمیگه حتی اگه کسیم بیاد نمیگه 😏😏

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بچه‌ای که،تا چندسال اینده مطمئنم ازدواچ میکنی😊😊

ممنون عزی زم ولی الان دوس دارم 

اره پیشنهاد دوستی زیاده اره ترم هشت دامپزشکی

همین شما بس زیادی میترسن . من اگه مامانت بودم به کلاس دامپزشکی نمیرسیدی ! مامان ادم خیلی سرنوشت سازه اون دختر خاله ما وای وای . ناهار میپخت میداد پس دارای فامیل بعد تورشون میکرد برای دختر دارا اصلا یه حکایتی... پزتو بده تعریفتو بکنه به چش بیایی غذا بپزه بگه شما پختی ... این از همه موثر تره از قدیم گفتن مادرو ببین دخترو بگیر 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
همین شما بس زیادی میترسن . من اگه مامانت بودم به کلاس دامپزشکی نمیرسیدی ! مامان ادم خیلی سرنوشت سازه ...

هیچ کاری نمیکنه 

اصلن نمیگه حتی اگه کسیم بیاد نمیگه 😏😏

اشتباس دیگه اونام میترسن . دختر خاله من چنان تعریف منو ۱۵ سالگیم میکردا خودم گفتم چه حیفم من !🤣🤣🤣

اشتباس دیگه اونام میترسن . دختر خاله من چنان تعریف منو ۱۵ سالگیم میکردا خودم گفتم چه حیفم من !🤣🤣🤣

عزیزم ای جانم 

بابا به خدا انقدیم کار میکنم براش ولی انگار نه انگارر

هیچ کاری نمیکنه 

نمتونی خودت یادش بدی!؟ خودت چی؟ با اینایی که میگی پیشنهاد دادن چرا دوست نشدی !؟، یه خوبش !؟ فقط با یکیشون ازین تیپ وفادارا درا جواب میده 

نمتونی خودت یادش بدی!؟ خودت چی؟ با اینایی که میگی پیشنهاد دادن چرا دوست نشدی !؟، یه خوبش !؟ فقط با ی ...

آخه میترسم قصدشون الکی باشه 

خواهش میکنم گلم،الان که کرونا هست ایشالله کرونا که رفت ازدواج میکنی

انشالله فدات شم توام خوشبخت شی عزیزم تو زندگیت 

بابا به خدا انقدیم کار میکنم براش ولی انگار نه انگارر

نه شاید بلد نیست . این دختر دختر خاله اقدس ما یکیشون گوشش کر بود دادش رئیس بانک 😳 پسره خانه ماشین خوشگل . دخترشم خوب بودا نه بگی زشت ولی خوب چی بگم دیگه . اون کوچکش که اصلا خدایا منو ببخش یه وضعی . بعد اونم داد رفت به یه نفر ماست بندی داره . خوب نیستا ولی اگر دخترو میدیدی میدونستی چی گفتم. دختر اونیکی خالمم داد یه مهندس ! پسره خانه داشت چه خوب و خانواده دار . بعد بابای دختر خالم خوب یکمی قاچاق فروش و زیاد وضعش درست نبود درین حدا ... مادر مهم ترین رکنه . حالا که بلد نیس خودت دست به کار شو ! اگر من مامانت بودم ... اوه . سر و زبون بریز تو فامیل خودتو نشون بده