2777
2789
عنوان

حالت بد اوایل بارداری

4796 بازدید | 78 پست

سلام بچه ها من ۶هفته و۵روزمه خیلی بی انرژی هستم از صبح تا شب دراز میکشم یک کم راه برم کمردرد میگیرم حالت تهوع خفیف از ظهر تا شب دارم اشتهام ندارم به خانوادم نگفتم هنوز  .از صبح تا شب تنهام شما چکار کردین با این حالتون😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی توضیح دادی حال من بود خواهرجان . من فقط خوابیدم و تلویزیون دیدم انقدر خواب آلود بودم حوصله نداشتم پا شم یه نیمرو درست کنما

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

منم همینطوری ام همش خستم و بی حال همش تو نی نی سایتم یا خواب الانم کلی ظرف جمع شده فعلا باید اینجوری سپری بشه

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
هر چی توضیح دادی حال من بود خواهرجان . من فقط خوابیدم و تلویزیون دیدم انقدر خواب آلود بودم حوصله ندا ...

من ک حالت تهوع هم دارم از گلوم چیزی پایین نمیره😭

منم همینطوری ام همش خستم و بی حال همش تو نی نی سایتم یا خواب الانم کلی ظرف جمع شده فعلا باید اینجوری ...

انشاالله زودتر این دوران هم سپری بشه .نی نی هامونم سلامت باشن الهی امین

من اگه چیزی بخورم اگه راه برم بعدش حالت تهوع استفراغ باید فوری بعد غذا دراز بکشم ...

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم شما خدارو شکر کن دوس داری دراز باشی دراز بکش فیلم ببین راحت من یکسره تهوع و استفراغ دست و پا ...

منم تهوع دارم هیچی نمیخورم پاهام یخ شده وقتی پامیشم چشمام سیاهی میبینه