2777
2789

مطمعنم همه اونایی که اومدن میگن خیلی مهم زیر ۲۰ سن دارن جون در واقع ظاهر خیلی مهم نبست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی ازدواج فقط چند ماه اول مهمه قیافه...بعدش اخلاق مهمه. دوستم اصلا اوایل شوهرشو دوست نداشت بخاطر چهره‌ش.میگفت خیلی سبزه است و زشته و اینا.ولی ده دوازده سال پیش نتونست ر و حرف خونواده‌ش حرف بزنه......ولی شوهرش واقعا دوستش داشت و برای رضایتش هرکاری کرد تو زندگیش.دو سال بعد ازدواجش رفتم خونه‌ش دیدم یه نقاشی سیاه قلم کشیده از شوهرش گذاشته تو خونه و جونش در میره براش.الان دو تا بچه دارن و خوشبختن شکر خدا

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

اینکه خوشگل یا زشت باشه مهم نیست اینکه ب دلت بشینه و تصور کنی که میونی بغلش کنی و  ببوسیش مهمه ...

یعنی زشت باشه ولی به دلت نشسته باشه اوکیه؟

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐

میگن قیافه ی زیبا عادی میشه

ولی قیافه ی نازیبا عادی نمیشه

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
چشمو ابرو مشکی باشه سبزه باشه پرمو خیلییییی دوست دارم‌ازمرد سفید خوشم‌نمیاد 

منم مرد سفید ندوس.

احساس میکنم مرد نیست زنه😅

[QUOTE=154042118]آره من همسرم ب نظرم خوب نبود چهره اش اما اونقدر رفتاراش شیرین و خوبه که الان ب نظرم خوشگله[/QUOTE

چه قشنگ😍🤩😊🙃🙂😊

عالیه