2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامنم دوبار اتفاق افتاده    یعنی یه حالت خاصی بود   اما نمدونم بختک بود یانه ...

نه من از بچگی میشم 

پدرم ابجیم میشن

خداروشکر الان یک ماه نشدم

یکی میاد کنارم انگار بیدارم همون صحنه ای ک خوابیدم میبینم میاد میفته روم انگار فلج شدم نمیتونم تکون بخورم 

میخوام داد بزنم صدام درنمیاد

حالت بدنم سوزن سوزنی میشه

یه حس حال عجبیبه

و ترسناک دستاش رو کمرم میزاره یا رو گردنم بعد بیدار شدنم جا دستاشو حس میکنم

بختک هیچ منطق علمی نداره

وقتی خوابیدی راه تنفسیت کمی مسدود میشه یا گردش خون کند میشه اکسیژن کافی به مغز نمیرسه احساس میکنی جسم سنگینی رو قفسه سینه ات قرار گرفته و نمیزاره نفس بکشی وقتی مغز اکسیژنش کم میشه مجبوره شوک وارد کنه به بدن ک یهو باعث لرزش بدن میشه حس میکنی از بلندی پرت شدی وقتی از خواب بلند میشی یا کسی بیدارت میکنه موقعیتت تغییر میکنه راه تنفست باز میشه و احساس بهتری پیدا میکنی

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
نه من از بچگی میشم  پدرم ابجیم میشن خداروشکر الان یک ماه نشدم یکی میاد کنارم انگار بیدارم هم ...

من پریشب  نصف شبی نمدونم چرا یهو ا،خواب بیدار شدم میخاستم چشامو باز کنم میترسیدم  چشامو نمیتونستم کامل باز کنم تا نیمه باز کردم احساس کردم یکی بالا سرم بود ، نمیتونستم حتی تکون بخورم تا دو دقییقه بسم الله گفتم   تا اون حالت سنگینی از بدنم خارج شد

من یجوری میشم تو خواب بعضی موقع ها اینکه بهش میگن فلج خواب ینی حس میکنم بیدارم ولی نمیتونم دست و پامو تکون بدم همش تو اون حالت یکیو صدا میزنم بیدارم کنه ولی کسی صدامو نمیشنوه خیلی حس بدیه ولی ی بار ی جا خوندم اگه تو اون حالت انگشت شستتونو تکون بدین بیدار میشین اینکارو میکنم بیدار میشم ولی بازم خوابم میبره باز همون حالت میاد سراغم😥