2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 55 پست
از کجا دانلود کنم

نرو اون وقت دوست پسر گیرت میاد ن شوهر

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا عزیزم چی بگم الان تا واسطه ای نباشه خاستگار نمیاد

خب واسطه نیست 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
برو همسریابی

چجوریه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
والا تو این کرونا خواستگار کم شده

😔

چله زیارت عاشورا و دعای عهد 

چله سوره طه و فتح

ختم سوره یس 

چله سوره یاسین 

توکل بر خدا و توسل بر ائمه 

..

خیلی جواب میدهههههه😍 

چند سالته راسی

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊
چندسالته؟

۲۲

هرچی رو که دلت خیلی بخواد ،سخت بدستش میاری، بیخیال باش ی،در خونتون صف میکشن

دقیقااااا یک زمانی خیلی میخواسنم چندماه هیچکش نیومد بیخیال شدم هفته ای ۳ تا شد😑

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
هرچی رو که دلت خیلی بخواد ،سخت بدستش میاری، بیخیال باش ی،در خونتون صف میکشن

انشالله 

بک سایت معتبر معرفی میکنم امن هم هست فقط باید همخ مدارکت هم بفرستی

خب بگو