2777
2789
عنوان

نی نی یارجون بیا❤

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 33 پست

شیر حالا هیچی یه تاپیک زد ترکید اگه من ساعت سه قرص بخورم دکترا معده منو شستشو بدن درد داره؟؟؟

ملت هم همه دلسوزززززز 

فقط با اعصابا بازی میکنه بابا یه تاپیک دیگه بزننننن 😣😣😣

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_2  

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

@نی_نی_یار_5  

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
شیر حالا هیچی یه تاپیک زد ترکید اگه من ساعت سه قرص بخورم دکترا معده منو شستشو بدن درد داره؟؟؟   ...

همینوبگو 

الان دوستم کنارم نشسته بود پست شیروکه الان گذاشته بودخوندحالش به هم خورد بارداره دوستم

باباآدم حامله تواین سایته 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
همینوبگو  الان دوستم کنارم نشسته بود پست شیروکه الان گذاشته بودخوندحالش به هم خورد بارداره دوس ...

منم هستم ولی به قدری این بشر دروغ گو هستش امروز دیگه گفتمش بری بخوری اینجوری میشی اونجوری میشی میگه تو پرستاری 🤣 گفتم نه عزراعیلم اومدم ببرمت 

ادمو به چه کارایی وادار میکنن

@mahan73 بیاجواب بده 

منم هستم ولی به قدری این بشر دروغ گو هستش امروز دیگه گفتمش بری بخوری اینجوری میشی اونجوری میشی ...

اعصاب نمیزارن واسه آدم 

ازیه طرف همش تاپیک شوهرومادرشوهروخیانت میزنن ازیه طرفم این دختر

به خدا۱ماه افسرده بودم شوهرم دیگه نذاشت بیام اینجاتا۱هفته پیش که ازشانس گندم خوردم به پست ایشون

منم هستم ولی به قدری این بشر دروغ گو هستش امروز دیگه گفتمش بری بخوری اینجوری میشی اونجوری میشی ...

چون يه كاربر با اسمي شبيه بهت پرستاره گفتم نه چون اون حرفا رو زدي... و ضمن اينكه من دروغ نميگم

ماهان اسم دختر هم هست 😐 متولد ٧٣ هم نيستم
چون يه كاربر با اسمي شبيه بهت پرستاره گفتم نه چون اون حرفا رو زدي... و ضمن اينكه من دروغ نميگم

عزیزم امیدوارم دروغ بگی چون تا حالا صد بار گفتی میخواهم خودم بکشم اما در خدمتی عزیزممم 

یه سوژه دیگه پیدا کن جذاب تره