2777
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 146 پست
جز اول زهرا جز دوم زهرا  جز سومmaneli 1399 جز چهارم  soozana جز پنجم زارت جز ششم لاد ...

استارتر جان منم جز ۱۷رو میخونم.دعا کنید مادرم شفا پیدا کنه و جواب بیوپسی سینش  خوب باشه و سرطان نباشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هر وقت دلت خواست شروع کن ولی تا عاشورا حتما بخون

مرسی ممنون حتما لطفا برا ازدواج منم دعا کنید

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللّهُ اخِرَالْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
استارتر جان منم جز ۱۷رو میخونم.دعا کنید مادرم شفا پیدا کنه و جواب بیوپسی سینش  خوب باشه و سرطان ...

ان شا الله صحیح وسالم  باشن عمر طولانی سایه‌اشون بالای سرتون مستدام باشه

منم جز يازدهم ميخونم

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

لطفا واسه من خيلى دعا كنيد ❤️🌹

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

سلام بر استارتر عزیز اگه جز یک رو کسی بر نداشته من میخونم در غیر اینصورت هر جزئی شما بفرمایید میخونم

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

ختم ۳۰ جزء قرآن هدیه به 

حضرت آمنه حضرت خدیجه حضرت ام البنین

و مادر ۱۲ امامون از حضرت فاطمه بنت اسد و فاطمه سلام الله تا حضرت نرجس خاتون

به نیت حاجت روایی خودمون و شرکت کننده ها در ختم  قرآن

دست توسل به مادران ائمه زدیم که به حق مادراشون حاجت ما رو روا کنن

هرکس مایله شرکت کنه نفری یک جز انتخاب کنه

حزء تکراری هم برندارید

ان شا الله تا عاشورا هم بخونید 

دیرتر نشه 

جز اول samirsob

جز دوم زهرا 

جز سومmaneli 1399

جز چهارم  soozana

جز پنجم زارت

جز ششم لادن طلایی

جز هفتم mihttfgjtrrd

جز هشتم 

جز نهم 

جز دهم haniyeh_gh

جز یازدهم مهسایی

جز دوازدهم شهرزاد_بلا

جز سیزدهم‌ami 71

جز چهاردهم

جز پانزده

جز شانزدهم یا زهرا

جز هفده

جز هجده

جز نوزده

جز بیستsoozana

جز بیست و یک  soozana

جز بیست و دو soozana

جز بیست وسوم

جز بیست وچهارم

جز بیست و پنجمnasiiiim 25

جز بیست و ششم zahra

جز بیست و هفتم mpr

جز بیست وهشتم مادرami71

جز بیست ونهم زهرا

جز سیz_s_a

جز یک برای شما حاجت روا باشی

سلام صبح زیباتون بخیروشادی _ممنونم همچنین شما و همه ی دوستان عزیز انشالله حاجت روابشن 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏