2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست
۱۴ هزار تا توی ۴۰ روز تقسیمش کن ختم بسم الله هم خوبه تو نت نوشته طریقشو

مرسی فدات شم گلم خدا خیرت بده

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من شوهر کردم گه گلی به سرم زدم؟ جز اینکه مشکلاتم بیشتر شد شوهر من کسیه دیگران سرش قسم میخورن اما ...

من مخالف این حرف متاهلام خوب عزیزم همه اولندس مث هم نیستن بعدش جدا از نیاز های عاطفیو اینا که میشه از خانواده گرفت یه نیاز جنسی خدا تو وجود همه گذاشته نمیشه که برگردین بگین ما ازدواج کردیم شما نکنین خب ماهم قد شما نیاز داریم.. قصد توهین نداشتم خواهر ان‌شاءالله اخلاق شوهرتم بهتر میشه به حق امام علی

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم میشه توام برام دعا کنی؟سه روزه عقب انداختم با کلی دارو کاش باردار باشم😢😢😢😢😢

چشم به خدا دعات میکنم انشالله حامله بشی و یه نی نی خوشگل بیاری 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من سنم کمه اما نمیدونم چجوری اعلام کنم بابا نیاز دارم فردا به گناه بیوفتم کی پاسخ گوعه ولی جرعتشو ند ...

این نیازچیه که فقط شمادهه های جدیددارین بقیه آدم نبودن یه چیزی افتاده دهنتون نیاززز😏😏خب بگوحالت خرابه چرامااینجورنبودیم دوربریهامون خودکنترلی داشتن چه خبرتونه خدایی چی میخورین نسل عجیبی هستینا

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
وای منم مشکل تورو دارم 😔😔😔

ببین من و یکی همو دوست داریم اما مشکل زیاد جلو راهمون هست من امروز یه ختممیو شروع کردم توهم گیر حالا یا چله یا ذکر هرچی از خدا بخواه شک نکن بهت میده 

تو هرکاریم بکنی این حیا و پرده بین تو و مادرت اجازه نمیده بری بهش بگی 

چند سالته عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
ببین من و یکی همو دوست داریم اما مشکل زیاد جلو راهمون هست من امروز یه ختممیو شروع کردم توهم گیر حالا ...

۲۲ سالمه عزیزم چه ختمی بر داشتی شما 

ممنونم عزیزم کلیه هام خراب،شده از بس دارو خوردم

آخی عزی زم انشالله این بار حامله ای

این نیازچیه که فقط شمادهه های جدیددارین بقیه آدم نبودن یه چیزی افتاده دهنتون نیاززز😏😏خب بگوحالت خر ...

اولندش عزیز توهین نکن شما چشم و گوش بسته بودین ما این گوشی چشم و گوشمونو باز کرده خوب الان فهمیدیم بهشم نیاز داریم تا کی سرکوبش کنیم چون نسل شما میگه شوهر بده؟ 

۲۲ سالمه عزیزم چه ختمی بر داشتی شما 

من 124 هزار صلوات تقیسمش کردم روزی 400 تا میفرستم تا 10 ماهو 5 یا 6 روزی طول میکشه یه جدول درست کردم 22 خونه عمودی 14 خونه افقی روز اخرم 279 تا میخونم که 124 هزارم کامل دقیق باشه در کنارش هر روز زیارت عاشورا و حدیث کسا میخونم و ذکر یا لطیف هر کدومم هدیه کردم به یه امام بیشتر دلیل حاجت روایی که داره این مداوممت دعا هست حالا تو میخوای فقط صلواتو بفرست ولی من گفتم تو این مدت همه ی این دعاهارو بخونم چون جمعا 1 و نیم در روز بیشتر وقت نمیبره اگه هم خواستی ختم بگیری باید 14 تا حاجت بنویسی واسه خودت و کسایی که میدونی نیازمند دعان خیلی خیلی مجربه 

من 124 هزار صلوات تقیسمش کردم روزی 400 تا میفرستم تا 10 ماهو 5 یا 6 روزی طول میکشه یه جدول درست کردم ...

مرسی عزیزم فدات حاجت روا شی 

ممنونم فدات انشاالله توام قبل محرم عروس بشی حداقل نامزد کنی

انشالله خدا از زبانت بشنوه 

مرسی عزیزم فدات حاجت روا شی 

خودتم به حق علی