2777
2789
عنوان

ازدواج

234 بازدید | 29 پست

اینجا کسی بوده که مشکل ازدواج داشته یا اطرافیانشون؟؟

چیکار کردن که حل شده؟؟

من دیگه طاقت تنها بودن رو ندارم.

لطفا  اگه قصد توهین دارین نیاین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذکر یا جواد الائمه ادرکنی...دیده شدن در جمع...خوب ظاهر شدن...

چنتاس؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من شوهر کردم گه گلی به سرم زدم؟ جز اینکه مشکلاتم بیشتر شد شوهر من کسیه دیگران سرش قسم میخورن اما ...

خب عزیزم دلیل نمیشه یکی بد باشه بقیم همه مث او باشن 

عزیزم شمارتو برام بفرست ما برای برادم دنبال یه نفر میگردیم

اول بیا خصوصی گلم چشم

استاد من میگفت مجرد که بوده دلش میخواسته با یه آقایی با یه مشخصات خاصی ازدواج کنه مثلا طلبه باشه... بعدش ختم چهل روز سوره احزاب برداشته زود با یه همچین فردی ازدواج کرده الانم دوتا دختر داره و خیلی راضیه 

من خودم خیلی دلم میخاد انجامش بدم اما هرسری وسطاش یادم میره 

من سنم کمه اما نمیدونم چجوری اعلام کنم بابا نیاز دارم فردا به گناه بیوفتم کی پاسخ گوعه ولی جرعتشو ندارم از مامانم خیلی میترسم البته😂😂

نمیدونم عزیزم ولی سختگیریم خیلی بده خوب شاید طرفش نیاز داشته باشه من دقیقا نمیدونم کدوم فرد از خانوادتون مشکل  داره داداشو اینارو که بیخیال اگه باباته که مامانت میتونه راضیش کنه ولی اگه مامانته راهکار ندارم

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
استاد من میگفت مجرد که بوده دلش میخواسته با یه آقایی با یه مشخصات خاصی ازدواج کنه مثلا طلبه باشه... ...

یعنی چهل شب بخونیم؟

من سنم کمه اما نمیدونم چجوری اعلام کنم بابا نیاز دارم فردا به گناه بیوفتم کی پاسخ گوعه ولی جرعتشو ند ...

وای منم مشکل تورو دارم 😔😔😔

شب یا روز فرقی نداره ولی سرساعت معینی بخون

ممنون عزیزم