سلام عزیزان.. من6 میلیون پول دارم دلم میخواد یه جایی سرمایه گزاری کنم که هم ارزش پولم بره بالا هم ماهیانه یه مبلغی بیاد تو دستم. بنظرتون چکار کنم؟ بورس هم اصلا بلد نیستم باید چکار کنم و هم میترسم پولم از دستم بره
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
صبر کن دوم شهریور دارا دوم میاد برو بانک مبلغ ۵ مبخر..کمتر از دوماه صددرصد سودش بهت میده راحت و کم ...
دارا دوم چیست
میدونی چرا چوب خدا صدا نداره چون که فرو میکنه درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه