2777
2789
عنوان

آی وی اف

120 بازدید | 12 پست

خوشگلا سلام 

میشه بیایین نظر بدین من میخوام آی وی اف کنم ذخیره تخمدانم پایینه کیا آی وی اف کردن درد داره؟گرفتاری داره؟کیا بار اول جواب گرفتن؟

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 
سلام عزیزم نه اصلادردنداره

عزیزم شما انجام دادین؟ 

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم منم ذخیرم پایینه و مشکل اسپرمم داشتیم 

انجام دادیم ولی نگرفت برامون

ایشالا شما جواب بگیری

کلی امپول و اینجور چیزام داره ک اگه بیوفتی تو دوره بلاخره دردشم باید تحمل کنی

سلام عزیزم منم ذخیرم پایینه و مشکل اسپرمم داشتیم  انجام دادیم ولی نگرفت برامون ایشالا شما جوا ...

ان شاالله خدا بهت نی نی سالم بده عزیزم . ذخیره ت چنده 

سلام من برای بار چهارم دارم ای وی اف میکنم

عزیزم ان شاالله حتما ایندفه جواب بگیری

اره دیگه وگرنه الکی میام بگم دردنداره؟ 😁😁

عزیزم خب بار چندم جواب گرفتین میشه راهنماییم کنین روندش چجوریه

فعلاجوابی نگرفتم

ان شاالله به زودی جواب بگیری گلم

مهم ترین چیزی که باید داشته باشید اینه که آرامش خودتونو حفظ کنید،از استرس دور باشید،دکتری که بهتون انرژی مثبت میده رو انتخاب کنید

من در مرکز مام پیش خانم دکتر بهماز محبتیان انجام دادم و در کمال آرامش به نتیجه رسیدیم