سه ماه اول کم میکنه تو بارداری دختر بعدش اضافه میکنه
گرنباشد چیزکی مردم بازهم گوه میخورند😊😆دهن مردمو نمیشه بست ولی جر که میشه داد گل که میشه گرفت صاف که میشه کرد😁برید کنار ببینم حرفشون چیه😅😂ای عزیزانم لطفا من آنم که رستم بود پهلوان نباشید😁😌همه جور تاپیکی میزنم گیر ندید بچه داری شوهر داری و ....هرچی به فکرم برسه میزنم😂هرکی دور و برم مشکل داشته باشه سوال داشته باشه تاپیک میزنم همه رو هم خودم ج میدم از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم😁😂😃😎مرسی که تا اینجا خوندی ادامه رو هم داشته باش😊نگید لایکم نکن ریپلی نکن پس مثل بز بشینیم نگات کنیم تو سایت گفتگو؟🤔😂بابا شل کن بزا خالی کنیم خودمونو 😂😂😂و آماااااا انقد بدم میاد از اینایی که تاپیک جنجالی میزنن بعد قفل میکنن😂خو یه دیقه مهلت بده حرف تو گلوم میمونه میترکم آخه بشرررر😒و درپایان لطفا بیشعور نباشیم لطفا قضاوت نکنیم قاضی فقط خداست و تو هرکسی رو بر اساس فرهنگ و تربیتت میبینی😉یاعلی😄
من سرپسرم اول۱۰کیلو کم شدم.بعد تاآخر فقط ۵کیلو از اون ۱۰کیلو برگشت.ینی کلا اضافه نکردم که هیچ کمم کردم.
سراین دوکیلو کم کردم الانم۱۸هفتم هنوز برنگشته وزنم.پس فردامیرم ببینم چیه
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.