2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه خداروشکر به سلامتی بغل بگیریش عزیزم😍😍

منم ۵سال منتظرم میشه دعام کنی شما دعات گیراس😙😘

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
مبارک باشه خداروشکر به سلامتی بغل بگیریش عزیزم😍😍 منم ۵سال منتظرم میشه دعام کنی شما دعات گیراس😙😘

مرسی قشنگم❤بخدا برای همه منتطرادعا کردم انشالله ب زودی خبربارداریتوبهم بدی

❤Put Your Trust In God❤
صدارو برات پخش کرد؟؟؟ من رفتم 7 هفته بودم گفت ضربان داره ولی پخش نکرد الان 10 هفته شدم

ن پخش نکرد گفت هفتت کمه ضررداره صدارو اکو کنم گفت خودم دارم میشنوم و قلبشو نشونم داد نکون میخورد

❤Put Your Trust In God❤
ن پخش نکرد گفت هفتت کمه ضررداره صدارو اکو کنم گفت خودم دارم میشنوم و قلبشو نشونم داد نکون میخورد

مبارکت باشه ب خوشی و سلامتی

حالا واسه من آزمایش و سونو ان تی نوشته 4 شهریور برم انجام بدم

علائم چی داری الان

مبارکت باشه ب خوشی و سلامتی حالا واسه من آزمایش و سونو ان تی نوشته 4 شهریور برم انجام بدم علائم چی ...

مرسی گلم شماهم انشالله ب سلامتی بغلبگیریش واس من۱۳تا ۲۰شهریور غربالگری زده من صبحا حالت تهوع دارم و فقط گشنگی زیاد همین و البته سینه درد

❤Put Your Trust In God❤
مرسی قشنگم❤بخدا برای همه منتطرادعا کردم انشالله ب زودی خبربارداریتوبهم بدی

الهی آمین 

ممنونم 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
مرسی گلم شماهم انشالله ب سلامتی بغلبگیریش واس من۱۳تا ۲۰شهریور غربالگری زده من صبحا حالت تهوع دارم و ...

سینه دردت کمتر از اولا نشده؟؟

من سینه دردم کم شده ولی بزرگ و سنگینه ولی نوکش خارش و سوزش داره

غذا هم میخورم ولی حالت تهوع دارم دیگه بعضی وقتها هم ببخشید بالا میارم

سینه دردت کمتر از اولا نشده؟؟ من سینه دردم کم شده ولی بزرگ و سنگینه ولی نوکش خارش و سوزش داره غذا ...

حالت تهوع ک من فقط صبحادارم ولی یکم سینه دردم کمترشده ولی درکل حالت تهوع خره😥

❤Put Your Trust In God❤