2777
2789

من تو برنامه م هست 😊

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میخاستم بکنم  موهام تا زیر کمرمه ارایشگره گف من میتونم برات بزنم اما حیفم میاد موهات داغون میشه تا 3ماه نهایتا لخته و خوشکل بعدش از قبلشم بدتر میشه  گف میتونم بزنم پولتم بگیرم اما میبینم موهات آنقدر قشنگ و بلنده حیفم میاد نکن

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

من تا الان سه بار کراتین انجام دادم

خیلی راضیم چون هم مواد مرغوب دارن و هم اینکه موهای من فر خیلی زشتیه که وقت میخاد روبراش کنم

بعدشم بله ریزش مو میگیره اما هر روز داروهای تقویت مو مصرف میکنم

مثل هیرویت یا زینک پلاس

شب ها هم موهامو با کش اروم میبندم و میخوابم

اوایل اصلا کش نمیزنم چون موهارو میشکونه حیفه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز