2777
2789
عنوان

من وخواهرم

213 بازدید | 15 پست

من وخواهرم ۶سال باهم فرق داریم ولی معمولا باهم تفاهم نداریم زیادم صمیمی نیستم حرفه مشترکی هم نداریم علتش تفاوت سنیمونه یاتفاوته اخلاقی کسی مثله من بوده من متاهلم اون مجردآیا ازدواج کنه بهترمیشیم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا اخلاق

وگرنه مامانمو خالم ۱۶ سال باهم اختلاف سنی دارن هررررروز یا پیش همن یا تلفنی باهم حرف میزنن 

خالم به مامانم خیلی وابسته س

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

مامان خدابیامرز منم با خالم نزدیک ۲۰ سال اختلاف سنی داشتن جونشون واسه هم میرفت اینقدر صمیمی بودن

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

من و خواهرمم ۵ سال تفاوت داریم رفته رفته حرف همو بیشتر میفهمیم ولی خوب بازم اون یه اخلاقایی داره یه اعتقادایی داره منم یه جورم هر آدمی متفاوته قرار نیست چون صرفا خواهریم طرز فکرامون مثل هم باشه 

الان سر یه چی تفاهم نظر نداریم عصابم خورد شده میگم اصلا نمیرم خونش😓 چون نظرش با من یکی نیس😂😂😂 

توروخدا تو به حرف خواهر کوچیکت گوش بده خوب شما بزرگین ما کوچیکتر ایده های بهتری داریم 

ما مجردیم وقت آزاد زیاد داریم من خودم به شخصه واسه یه ایده انقدر میگردم تو سایتای مختلف و پست های اینستا و.... خوب یه چیز خوب درمیارم 

گرنباشد چیزکی مردم بازهم گوه میخورند😊😆دهن مردمو نمیشه بست ولی جر که میشه داد گل که میشه گرفت صاف که میشه کرد😁برید کنار ببینم حرفشون چیه😅😂ای عزیزانم لطفا من آنم که رستم بود پهلوان نباشید😁😌همه جور تاپیکی میزنم گیر ندید بچه داری شوهر داری و ....هرچی به فکرم برسه میزنم😂هرکی دور و برم مشکل داشته باشه سوال داشته باشه تاپیک میزنم همه رو هم خودم ج میدم از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم😁😂😃😎مرسی که تا اینجا خوندی ادامه رو هم داشته باش😊نگید لایکم نکن ریپلی نکن پس مثل بز بشینیم نگات کنیم تو سایت گفتگو؟🤔😂بابا شل کن بزا خالی کنیم خودمونو 😂😂😂و آماااااا انقد بدم میاد از اینایی که تاپیک جنجالی میزنن بعد قفل میکنن😂خو یه دیقه مهلت بده حرف تو گلوم میمونه میترکم آخه بشرررر😒و درپایان لطفا بیشعور نباشیم لطفا قضاوت نکنیم قاضی فقط خداست و تو هرکسی رو بر اساس فرهنگ‌ و تربیتت میبینی😉یاعلی😄
[QUOTE=149846525]کلا قدیما خواهرابیشترهوایه همو داشتن[/QUOTE آره واقعا من خواهرم تودوران بارداریش ...

خواهرم ۶سال کوچیکتره کاری برام نمیکنه بیادم خونمون باهاش راحت نیستم البته