2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

138 بازدید | 19 پست

منم مثل همه ارزومه عروسی بگیرم که با وجود کرونا نشد گفتیم یه مراسم کوچولو بگیریم که اونم خانواده همسرم حاضر نشدن یه مراسم کوچولو بگیریم الانم عروسی رو گذاشتیم برای سال بعد ولی همش نگرانم سال دیگه هم اینجوری باشه😭😭😭بدون عروسی هم حاضر نیستم برم سر خونه زندگیم😭😭

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه این مشکلو دارن خانواده پسر قبول نمیکنن بگیرن خانواده عروسم راضی نمیشن اینجوری برن خداروشکز زمان ...

همه ی جهزیه با خودم بوده حتی عروسی هم قراربوده هزینه مهمونامون رو خودمون بدیم اما کرونا رو کردن بهونه که همون یه ذره رو هم هزینه نکنن

از بس خوش شانسم😭😭

من بودم نمیذاشتم کار به اونجا ها برسه... نمیدونم این مراسمای پر استرس و پرهزینه چی داره که شماها اینقدر براتون مهمه...

من کرونا نبود یه روز صبح مامان و باباو داداش و زنداداشش اومدند خونمون اجازه گرفتند و ما همگی با هم اومدیم خونمون... نیم ساعتم اینجا نشستند براشون شربت درست کردیم خوردن و رفتند... واقعا بدون استرس. بدون دردسر... 

من ۸سال پیش عروسی کردم 

کاش میفتاد الان و یه بهونه داشتیم تا عروسی نگیریم چون خیلی مسخره بود طرف داماد نمیومد ما خودمون جشن گرفتیم 

داستانش طولانیه ،

رو چیا حساسینا 

خرج عروسی رو بده طلا بگیر دو سال دیگه چند برابر بشه حالشو ببر یا بده ماشین یا هر چی 

خودمونی جشن بگیرین برین تو لونه ی عاشقانتون دوتایی حالشو ببرید 

فقط ۴تا عکس مشتی و خوب بگیر یادگاری 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
همه ی جهزیه با خودم بوده حتی عروسی هم قراربوده هزینه مهمونامون رو خودمون بدیم اما کرونا رو کردن بهون ...

خب چه میشه کرد عزیزم میخوای جدا شی خب کنار بیا خودتو اذیت نکن در عوض موقعش تلافی کن من خودم برام خیلی کارها رو نکردن منم تماما تلافی کردم پاگشام نکرد اصلا خانوادمو دعوت نکرد دعوتشون نمیکنم مگر دیگه خیلی مجبور شم خرجی برام نکرد جز یکی دوبار استثتا روز مادر براش نخریدم و.....

من ۸سال پیش عروسی کردم  کاش میفتاد الان و یه بهونه داشتیم تا عروسی نگیریم رو چیا حساسینا&n ...

از لحاظ مالی مشکلی ندارم میخواستیم یه جشن کوچولو بگیریم خواهر برادرای اون که زیادن حدودا ۱۰ تا بچه و من که خواهر برادر زیادی ندارم فامیل های نزدیک حدودا ۴۰ نفر تو یه تالار که ظرفیت ۶۰۰ نفره داره اما اونا گفتن ما نمیایم

منو ریز ریز چزوند منم تلافی کردم بعد عروسی مریض شد خیلی بهش سر نمیزدم و خیلی کارهای دیگه

برای من خودشون رفتن طلا خریدن منو نبردن ساعت خریدن منو نبردن همه چی رو از پول همسرم خریدن کلاسش رو اینا اومدن حتی هزینه عروسی با همسرمه

از لحاظ مالی مشکلی ندارم میخواستیم یه جشن کوچولو بگیریم خواهر برادرای اون که زیادن حدودا ۱۰ تا بچه و ...

خب قبول نمیکنن خانواده شوهر همینن برای خوشحالیت کاری نمیکنن و خودشونو به دردسر نمیندازن

خب قبول نمیکنن خانواده شوهر همینن برای خوشحالیت کاری نمیکنن و خودشونو به دردسر نمیندازن

با وجود اینکه همسرم هزینه عروسی رو میده اما بازم چون پولی خرج نکنه همه چی رو بهم زدن

برای من خودشون رفتن طلا خریدن منو نبردن ساعت خریدن منو نبردن همه چی رو از پول همسرم خریدن کلاسش رو ا ...

دست رو دلم نذار واسه من که هیچی نخریدن باز واسه تو خریدن من طلا هم نداشتم از حرصم گفتم مامانم گفته خودم واست ساعت میخرنم سریع گفت باشه منم واسه پسرم میخرم نگفت نه این چه حرفیه بعدا فهمیدم ساعت کادو داده بودن بهشون واسه بانک بود اوند سر عقد داد شوهرم منم مامانم خرید واسم