2777
2789
عنوان

اگه شنیده باشه چی؟!؟!؟!؟! 😓😖

174 بازدید | 22 پست

بچه ها من یه عمو دارم که بشددددت باهاش رودربایستی دارم و ازش خجالت میکشم، دیروز با نامزدم میخواستیم بریم جایی، با ماشین بودیم بعد یهو تو مسیر عمومو دیدیم من گفتم نرو نرو برگرد، تقریبا نزدیکش بودیم.. بعد شوهرم هول شد دور زد اما شیشه ماشینش پایین بود داد زد خوب زنمی چه اشکالی داره... میترسم عموم شنیده باشه و ابروم رفته باشه الان دیشب تا حالا همش استرس دارم البته اینم بگم عموم جایی وایساده بود که سمت من بود و شوهرم اون سمت دیگه... فاصله ش هم فکر کنم حداقل 40_50 متر بود شایدم 30 متر😁

بنظرتون شنیده یا نه؟! 😰😰😰😰😰😰

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا چه چیزای مهم مکنیدحالا مثلا میدید چی میشد 🙄

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

حالا مثلا چرا به شوهرت گفتی نرو نرو برگرد؟؟حالا یه احوالپرسی میکردین چی میشد

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

از چی خجالت میکشیدی حالا دقیقا؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یعنی دور زدین اما دیدتون ؟ 

موقع دور زدن اون ندید ما رو اما میترسم شوهرم ک داد زد شنیده باشه صداشو

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕
خخخخخ قشنگ حالتو درک میکنم میفهمم چی میگی نه نشنیده نترس 

امیدوارم😁😁😓

بیخیال بابا چه چیزای مهم مکنیدحالا مثلا میدید چی میشد 🙄

میگم که خیییییلی باهاش رودربایستی دارم و ازش خجالت میکشم بخاطر همین