2777
2789
عنوان

زایمان

75 بازدید | 5 پست

خانوما بیمارستان دولتی مادر و کودک بخوام برم واسه زایمان باید از قبل پرونده تشکیل بدم یا وقتی دردم اومد برم زایمان میکنن؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ای بابا سایت شده پر از تاپیکهای حاملگی و زایمان پس کو تاپیکهای مادرشوهری و خیانت که پایه ی این سایته🤣🤣🤣🤣🤣

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

دردت اومد بری زایمان میکنند ولی ماماها انجام میدند ولی اگه تحت نظر دکتر خاصی باشی دکترت میاد بالاسرت خودش البته بیشتر دکترا برای این کار پول میگیرندا...من دکترم خداخیرش بده پول نگرفت بیمارستانمم نیمه خصوصی بود

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا سایت شده پر از تاپیکهای حاملگی و زایمان پس کو تاپیکهای مادرشوهری و خیانت که پایه ی این سایته ...

😂😂😂درسته ولی سایت واسه بارداراس عزیزم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
دردت اومد بری زایمان میکنند ولی ماماها انجام میدند ولی اگه تحت نظر دکتر خاصی باشی دکترت میاد بالاسرت ...

دکترم یه بیمارستان دیگس اما من میخوام یه بیمارستان دیگ برم اخه خیلی تعریفش رو شنیدم حالا نوبت زدم از یکماه پیش فردا باید برم واسه تشکیل پرونده مامانم تو همون بیمارستان پرونده تشکیل داده بود واسه زایمان اما اون زایمان پر خطر بود ک هر لحظه ممکن بود با کلی دردسر بچه بدنیا بیاد

اما حالا از یکی از دوستام شنیدم ک دردش اومده همینجوری رفته اون بیمارستانی ک من میخوام برم زایمانش کردن

پرونده تشکیل دادن کاری نداره اما نمیخوام تو این کرونا از صب تا ظهر برم اونجا بعدم هفته ‌ای دوبار بگن بیا واسه مراقبت