2777
2789
عنوان

ینی باردارم؟

127 بازدید | 18 پست

دوستان من این ماه لتروزول و گلوکوفاژ و اسیدفولیک خوردم.روز۱۲ پری هم آمپولhcc زدم.هرماه۲۵ ام موعد پری بود.چند روزه کمر درد دارم.امروز ی لکه قهوه ای رنگ دیدم.احتمال لانه گزینی هست؟ یا اصلا احتمال داره ک باردار باشم؟

خدایا شکرت...❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

14 روز بعد امپول بی بی بزن ببین چی میگه.. علائمو بیخیال شو.. فقط بی بی چک یا ازمایش

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

از آمپول ۱۸روز بگذره میتونی مطمعن بشی ک بارداری

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

عزیزم ایشالا باشی ولی دل خودتو به اینا خوش نکن من که هرموقع بی بی زدم منفی بود و کلی امید داشتم که نابود شدم بعدش 

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
14 روز بعد امپول بی بی بزن ببین چی میگه.. علائمو بیخیال شو.. فقط بی بی چک یا ازمایش

آخه دوره هام منظمه.این سری ۵روز زودتر لکه دیدم.

خدایا شکرت...❤️❤️

اصلا هر وقت از پریت گذشت بی بی بزن

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
آخه دوره هام منظمه.این سری ۵روز زودتر لکه دیدم.

ممکنه واس خاطر امپول باشه... حالا نگران نباش.. هرچی فقط خدا بخاد همون میشه❤️

ن باید چهارده روز از زدن امپول بگذره. مثبت کاذب میاره روز ۱۵ام بزن ایشالا مثبته

امروز روز۱۴ ک آمپول زدم.فردا بزنم.دعا‌کن عزیزم❤

خدایا شکرت...❤️❤️
امروز روز۱۴ ک آمپول زدم.فردا بزنم.دعا‌کن عزیزم❤

حتما خبرکن باشه!؟ 

عزیزم ایشالا باشی ولی دل خودتو به اینا خوش نکن من که هرموقع بی بی زدم منفی بود و کلی امید داشتم که ن ...

آره منم از بیبی منفی خسته شدم. انشالله خدا به جفتمونم ی نظری بکنه😔🤲

خدایا شکرت...❤️❤️
باشه عزیزم.حتما خبرشو میدم. از دعای خوبتون محرومم نکنید😔❤

مامان میشی انشالله.. محتاجیم ب دعا❤️