سحر_فسقلشم مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 779 عنوان خواستگار عراقی دارم | مشاهده متن کامل بحث + 22528 بازدید | 445 پست بهم گفته برام لندکروز 2020 میخره. حقوق ماهیانه میده. و یه خونه به نامم میزنه خوش قیافه هستاخلاقشو زیادنمیدونم چجوریه بهش گفتم نمیتونم از مادرم دور شمگف هر وقت بخای 1 ساعته با هواپیما میارمش پیشتشما اگر این موقعیت براتون پیش بیاد چیکار میکنید دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 1399/05/19 | 11:17 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 من۲۳ سالمه اگه جات بودم قبول میکردم،پول خیلی مهمه این چیزایی ک گفتی اگه واقعا بکنه عالیه، عزیزم دیگه اینجا تاپیک نزن درباره خاستگار چون نصفه اینجا دنبال ضدحال زدنن ،اگه تو موقعیت تو بودن با کله میرفتن
zzahraaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2514 منم همينه حرفم ، ولي استارتر گويا خيلي از طريق يه پيج اينستا شناخت پيدا كردن از خواستگارشون و ... اشکال نداره .شما راهنمایی کردی خدا خیرت بده.ب دل نگیر ازش
zzahraaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2514 من۲۳ سالمه اگه جات بودم قبول میکردم،پول خیلی مهمه این چیزایی ک گفتی اگه واقعا بکنه عالیه، عزیزم دیگه ... منم اول فکر کردم حتما قبول کنهولی ولی اگ باند باشه چیپیشنهاد میکنم فیلم واقعی شبی که ماه کامل شد رو ببینی
zzahraaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2514 من خودمم موندم واقعا از بعضيا كه گفتن ارررره برو خوبه شما توي اين جامعه زندگي نميكنين؟؟؟ يه ن ... فیلم واقعی شبی ک ماه کامل شد رو ندیدن
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 منم اول فکر کردم حتما قبول کنه ولی ولی اگ باند باشه چی پیشنهاد میکنم فیلم واقعی شبی که ماه کامل شد ... نمیدونم والا ب اینجاش فک نکردم،اتفاقا من چند بار فیلمشو از ماهواره دیدم ،لاتاری هم دیدم
zzahraaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2514 نمیدونم والا ب اینجاش فک نکردم،اتفاقا من چند بار فیلمشو از ماهواره دیدم ،لاتاری هم دیدم مشخصه آدممنطقی ای هستین🙂منم اول با خودم گفتم چ اشکالی داری .بعد ک حرف اون خانومو راجب باند شنیدم یطوری شدم.
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 مشخصه آدممنطقی ای هستین🙂 منم اول با خودم گفتم چ اشکالی داری .بعد ک حرف اون خانومو راجب باند شنیدم ... ممنون دوستم ،اره پیشنهادش وسوسه انگیزه چ آدم و کور میکنه
danica عضویت: 1395/06/29 تعداد پست: 5722 نمیدونم والا ب اینجاش فک نکردم،اتفاقا من چند بار فیلمشو از ماهواره دیدم ،لاتاری هم دیدم بيين عزيزم شما از كجا ميدوني اون واقعا به وعده هاش عمل كنه؟؟؟ توي همين سايت طرف با خانوادش مياد خواستگاري و ازدواج ميكنن بعد ميزنن زير حرفشون از كجا ميخواي بفهمي رفتي اونور چه بلايي سرت بياد؟؟
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 بيين عزيزم شما از كجا ميدوني اون واقعا به وعده هاش عمل كنه؟؟؟ توي همين سايت طرف با خانوادش مياد خواس ... درست میگی یه خانومم گفت شاید باند باشه و مثل فیلم لاتاری و شبی ک ماه کامل شد از آب در بیاد
reyhaaaane عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2652 من۲۳ سالمه اگه جات بودم قبول میکردم،پول خیلی مهمه این چیزایی ک گفتی اگه واقعا بکنه عالیه، عزیزم دیگه ... پول اونقدا مهم نیست واقعا اصل زندگیتو رو ارامش بزار و ارامش و اعتماد......
سحر_فسقلشم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 779 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_41 @نی_نی_یار_5 این تاپیکمو دیلیت کن لطفا دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...