2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 146 پست
به نظرم با سیاست والله من که روم نمیشه مثل ایشون رک حرف بزنم

عزیزم شما الان چون خاهرشوهر هستی اینجا همه میخورنت و حق رو به زنداداشت میدن.

بنظرم با رعایت نکات بهداشتی برید و بچه برادرتون رو ببینید اگرم زنداداشت حرفی زد جوابش رو ندید بچه رو ببینید وتبریک بگید و برید.اینچور مواقع بهتره زحمات رو بندازید گردن خودش و مادرش شمام خودتون رو خلاص کنید.درمورد اینجور ادما بی محلی بهتره .میدونم سخته بچه رو نبینید ولی با اینجور ادما باید مثل خودشون رفتار کرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم شهریور بچه مباد میترسم هی خانواده شوهرم دست دستش کنن تو این ادضاع بهش حق بدبد

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

زنداداش سابق منم کلااا فقط با خانوادش راحت بود دوست داشت فقط با اونا باشه ولی موقع مناسبتا و کادو گرفتنا که میشد انتظارش از ما چندبرابر انتظارش از خانواده ی خودش بود

از من میشنوی زیادی هم بهش محبت نکنید در حد معقول

اگر حرفی زد که ناراحتتون کرد جوابشو بدین

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اصلا خوب نیست عزیزم ادم خوبه از حق خودش دفاع کنه ولی بدجنسی بی احترامی جایز نیست فقط خود طرف بی ارزش ...

نه اینکه بشینه و تو سری خور باشه و از استرس و زجر حرفا و کاراشون مثل من وسط جوونی مریض بشه. قندو چربی عصبی. نفس تنگی عصبی. لرزش دست. ریزش مو . افسردگی و.....

عزیزم شما الان چون خاهرشوهر هستی اینجا همه میخورنت و حق رو به زنداداشت میدن. بنظرم با رعایت نکات به ...

به هر حال همین که برن اون زبونش دراز میشه اومدن ولی زحمتها مال من و مامانم بود پس اگر نرن از ابن جهت هم زبونش کوتاه میشخ بعدم یه درصد فکر کن از بیمارستانی جایی خودش یا بچش مریض بشن این ادم فقط از چشم خانواده شوهرش میبینه 

در ضمن نظرات را بخون مم خودم شخصا ابدا طرف عروس نبودم بعدم رفتن به نفع عروسه نرفته که بعد میسوزوندش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ازین حرفی که میزنم ناراحت نشی ها عزیزم منم خانواده شوهرم محبت میکنن تا حدی ولی من اصلا ذوق نمیکنم می ...

نمیدونم ربطی داره یانه از نظر مذهب واعقاید باهم فرق دارم شاید دلیلش اینه نمیدونم چی بگم

بگو رسماتونو نگه دار برای بچه داداش خودت ما و مادرم صلاح دونستیم میایم 

یعنی عروسشون اختیار منزل خودش و بچه خودش رو نداره و اختیار بچه آینده برادرش رو داره؟!!!!! خوبید شما؟

خب راست گفته بنده خدا، نوزاد ضعیفه، الانم که اوج کروناست، ایشونم میگه همه شاغلیم و دایم بیرون از خونه. خب نگرانه حق هم داره. 

استارتر دوست داشتن در هر دوره ای یجور نمود داره، الان اگه برادرتون و بچه رو دوست دارید باید به سلامتی خودش و مادرش اهمیت بدید، اون بنده خدا هم حتما ازتون دیده که هی میرید و میاید ناچارا داره میگه

اصلا خوب نیست عزیزم ادم خوبه از حق خودش دفاع کنه ولی بدجنسی بی احترامی جایز نیست فقط خود طرف بی ارزش ...

حالا عروس شما هر چقدر هم بی ارزش بشه چون سما رو داداشتون حساسین و محبت زیادی به دارین حرفش پیش میره و اونه که همسشه برنده هست مگر اینکه شماها عاقل بشین

نمیدونم ربطی داره یانه از نظر مذهب واعقاید باهم فرق دارم شاید دلیلش اینه نمیدونم چی بگم

اگه تو راه و رویه اش دخالت میکنید تو این مورد شاید به خاطر اینه 

مثلا خانواده شوهر من خیلی رو مخ هستن من تا اون جایی که بتونم دوری میکنم

جواب ابلهان خاموشی است
یعنی عروسشون اختیار منزل خودش و بچه خودش رو نداره و اختیار بچه آینده برادرش رو داره؟!!!!! خوبید شما؟ ...

ما تمام مراسماتی که مربوط به ایشون بود منزل پدرم براش جبران کردیم حتی خونه خودش نرفتیم گفتیم اوایل ازدواجشونه توخرج نیفتن بخدا

ما تمام مراسماتی که مربوط به ایشون بود منزل پدرم براش جبران کردیم حتی خونه خودش نرفتیم گفتیم اوایل ا ...

بسه گلم دیگه تعریف نکن حالم بد شد خب معلومه اینجور خانواده شوهر عروس را پررو و جسور میکنه

نه میگه خواهرم خونه هستن از بیرون نمییان که کرونا داشته باشن

ای جااانم بگو خواهرات اصلا بیرون نمیرن شوهرشون چی بیرون نمیره باد هوا میخورن این چند وقته کلا داره اینطوریی میکنه که شما نرین و نیاین عزیزم من جای مادرت باشم مگم به درک بذار همش مامانت بیاد حمالیت و بکنه ولی وای به روزی که بچه چیزیش یشه یعنی تو روغن داغ سرخش میکردم