2777
2789
عنوان

نازایی

496 بازدید | 19 پست

سلام بچه‌ها من پارسال با دارو باردار شدم سقط کردم پنج ماه پیش،الان سه ماهه دوباره اقدام کردم با لتروزول و دوفاستون و آمپول و اینا،تخمدان راستم فقط تخمک خوب داره اونم ماه پیش خوب بود که نشد این ماهم از بس بزرگ بود شده بود کیست ولی مایع آزاد داشتم که گفتن آزاد شده تخمک اما بازم باردار نشدم😕کسی تجربه ای داره؟چرا نمیشه؟آزمایش شوهرمم خوب بود

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بازم دارو بخورم
5
71%
دیگه هیچ دارویی نخورم
2
28%

مشکل تخمدان و تخمک گذاری داشتی که دارو خوردی؟چند وقت اقدامی؟استرس رو کنار بزار همه چیز درست میشه،علت سقط چی بود می دونی

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کلا بچه نداری؟؟؟ممکنه من ک بچه دومم هست بجه دارنشم یافقط ادم بچه اولونمیتونه

توروبخدا منو لایک نکنید🤗🤗خدایا اولین ارزوم ک نشد برباد رفت...محتاج دومی هستم دوباره ناامیدن نکن
مشکل تخمدان و تخمک گذاری داشتی که دارو خوردی؟چند وقت اقدامی؟استرس رو کنار بزار همه چیز درست میشه،علت ...

من بعد از چهارسال اقدام کردم سونو ک رفتم از اول گفت فولیکولات ریزه که دارو داد باردار شدم هماتوم داشتم سقط شد بعد از سه ماه اقدام کردم دوباره از اول با دارو و هر ماه سونو تخمدان راستم فعال میشه 

منم مثه شما همیشه م فولیکول غالبم دارم ولی نمیشه ،شوهرمم آزمایشاتش خوب بوده. دکترم دو ماه پ ...

وای نه نمیخوام برسم به آی وی اف،چند وقته اقدام میکنید؟تا حالا باردار شدید؟

وای نه نمیخوام برسم به آی وی اف،چند وقته اقدام میکنید؟تا حالا باردار شدید؟

بله دو بار شدم 

شیمیایی و خارج از رحم😔

الان یه ساله از آخرین بارداریم بیشتره میگذره ،منم دوس ندارم به ای وی اف برسه خیلی حس بدیه

بله دو بار شدم  شیمیایی و خارج از رحم😔 الان یه ساله از آخرین بارداریم بیشتره میگذره ،منم دوس ...

خدا کمک کنه نمیدونم چه حکمتیه اونی که نمیخواد خدا بهش میده و سقطش میکنه ولی ما؟؟

سلام به خانوم های عزیز

منم ۱۲ سال باردار نمی شدم هر جایی هم رفتم گفتن مشکلی نداری نه خودت نه شوهرت ، دکترا و غیره 

در مورد ی آقایی شنیده بودم سید ابوطفل در سربندر در خوزستان گفتن کارش فقط با قرآن، و انجام دادم و الان من سه ماهه بار دارم حتی خانوم های عزیزی که سقط میکنن هم معالجه کرده ، یک شخص متشخص همه تو خوزستان میشناسنشون کارشون درسته و عالیه من قطع امید کرده بودم ، الان خدااااااا رو شکر که بار دارم 

پیشنهاد میدم به خانوم ها 

البته شنبه الی چهرشنبه ساعت ۹/۳۰ تا ساعت ۱۲/۳۰ ظهر جواب میده ، واتساپم جواب میده ، هر کاری انجام میده مشکلات زن و شوهر و و و 

اینم بگم اگر شهرتون دوره براتون پست میکنه 

خودش دستش تو این کار واقعا خوبه سید یاسر ابوطفل 

هرکسی بهتون گفت برادراش فقط بگید سید یاسر ابوطفل کار دارم شمارشم   09013135960

به خدا میسپارمتون انشاالله همتون نتیجه بگیرید مطمئنم

سلام به خانوم های عزیز

منم ۱۲ سال باردار نمی شدم هر جایی هم رفتم گفتن مشکلی نداری نه خودت نه شوهرت ، دکترا و غیره 

در مورد ی آقایی شنیده بودم سید ابوطفل در سربندر در خوزستان گفتن کارش فقط با قرآن، و انجام دادم و الان من سه ماهه بار دارم حتی خانوم های عزیزی که سقط میکنن هم معالجه کرده ، یک شخص متشخص همه تو خوزستان میشناسنشون کارشون درسته و عالیه من قطع امید کرده بودم ، الان خدااااااا رو شکر که بار دارم 

پیشنهاد میدم به خانوم ها 

البته شنبه الی چهرشنبه ساعت ۹/۳۰ تا ساعت ۱۲/۳۰ ظهر جواب میده ، واتساپم جواب میده

مبلغ زیادی نمیگیره خیلی ناچیز میگیره فقط تماس بگیرید تا نتیجه بگیرید 

اینم بگم اگر شهرتون دوره براتون پست میکنه 

خودش دستش تو این کار واقعا خوبه سید یاسر ابوطفل 

هرکسی بهتون گفت برادراش فقط بگید سید یاسر ابوطفل کار دارم شمارشم   09013135960

به خدا میسپارمتون انشاالله همتون نتیجه بگیرید مطمئنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز