میخوام قهوه بخورم ولی به خاطر عادت ماهیانه میترسم ضرر کنه
بخورم؟🤔
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
توی نت یه جا نوشته بود نخورین یه جا نوشته بود بخورین
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
نه عزیزم من اکثر روزا میخورم انفاقا اگه شارژ میشی بخور
اوکی مرسی که گفتی😉
من یه مدت هر روز میخوردم ولی بعدش دوماه قهوه تموم کردم.به خاطر کرونا هم جایی نمیرفتم بخرم...الان دوباره یه ماهه از دیجی سفارش دادم...هر روز نمیخورم از عادت افتادم گاهی که واقعا کسل شدم و فشارم پایین بود مثلا یه روز درمیون دو روز یبار...من اسپرسوساز دارم اسپرسو میخورم