2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21353 بازدید | 3223 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله که می دونم. 

میدونستی که وسط های زندگیش تمام اعتقادات و دینش رو کنار میذاره و طبق ایدئولوژی خاص خودش پیش میره ...

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ای جانمممممممممم😍😍😍😍😍😍😍

یا حبیبتتتتتتتتتتتتتتتت ❤️❤️ی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ای جان 😍منم عاشق حافظ و شعراشم ... تا چه حد با حافظ آشنایی؟ جهان بینیش رو میدونی چجوریه؟ 

وقتی شعر های حافظ رو می خونم خیلی حس خوبی دارم 

توی شعرهاش کاملا  فلسفه زندگی رو متوجه می شم

و چون خودم آدمی هستم که از همه چیز فلسفه می سازم 

همین باعث شد که حافظ یکی از شاعر های مورد علاقه ی من بشه مولانا هم خیلی دوست دارم 

حتی بعد از خوندن کتاب ملت عشق و کیمیا خاتون هم نظرم در موردش عوض نشد 

وقتی شعر های حافظ رو می خونم خیلی حس خوبی دارم  توی شعرهاش کاملا  فلسفه زندگی رو متوجه می ...

ملت عشق رو نخوندم و اعتقادی بهش ندارم .اگه میخوای مولانا و حافظ رو بهتر بشناسی این دو کتاب رو بخون: پله پله تا ملاقات خدا_در مورد مولانا _و از کوچه رندان _در مورد حافظ _ هردوش نوشته استاد زرین کوب هست .

همچنین وبسایت گنجور و نظرات کاربراش هم خیلی مفیده 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بگذار سر ب سینه من تا ک بشنوی

اهنگ اشتیاق دلی دردمند را

شاید ک بیش از این نپسندی ب کار عشق

آزار این رمیده سر در کمند را

بگذار سر ب سینه من تا بگویمت

اندوه چیست ؛عشق کدامست ؛غم کجاست

بگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان

عمریست در هوای تو از آشیان جداست

دلتنگم؛آنچنان ک اگر بینمت ب کام

خواهم ک جاودانه بنالم ب دامنت

شاید ک جاودانه بمانی کنار من

ای نازنین ک هیچ وفا نیست با منت