2777
2789
ممنون کاش حداقل شوهرم آدم بود میخوام جداشم ولی بخاطر بچه هاموبابام نمی تونم بابام ازنظرروحی داغون

چقدر گرفتاری ....الهییییی 

انشاالله خدا معجزه ای بکنه برات ختم قرآن نذر کن 

خدایا گرفتاری این دوستم رو رفع کن ب حق بزرگی خودت هرکسی ک هست عاقبت بخیرش کن

تقصیر خداست ک ما رو آفریده چون میدونه بنده ضعیفه گناه میکنه بالاخره بعدم میخواد بندازمون جهنم چرا مو ...

خب عزیزم خدا میدونسته انسان ضعیفه و گناه میکنه برای همین یکی از صفات خدا غفار هست بسیار توبه پذیر۰۰۰۰. وقتی خدا میگه کار خوبتون رو چند برابر حساب میکنم ولی کار بدتون رو فقط یکی  ؟  وقتی حدیث هست که حتی اگر کار خوب رو انجام ندی ولی نیت کار خوب کنی ثوابشو خدا مینویسه اصلا خدا دنبال فرصت هست برای پاداش دادن و بخشیدن ۰۰۰۰   کلا غم های ادم از نشناختن خداست وگرنه هر کی خدارو شناخت زندگی براش شد مثل عسل ۰۰۰۰ 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهییییی .منم یک ماهه دلم درد میکنه از سرطان معده و روده میترسم . دکترم رفتم دارو داد برا معدم خوب ...

من بیست و شش سالمه یه روز خوش ندیدم دیگه کم آوردم اگه بچه هام نبودن حتمأ خودکشی میکردم

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق
بخدا برام من جز بدبختی هیچ سوپرایزی نداره

صبور باش عزیزم..یه روزی میرسه انچنان روی خوش رو ببینی که باورت نشه...منم یروزی یجورایی حال تو رو داشتم ولی الان افتادم تو زندگی ای که تا ۱۰۰ سال هم فکرشو نمیکردم بهش برسم چون یه چیز غیر ممکنی بود...موهای تنت سیخ میشه اگر برات تعریف کنم

سوگلی خدا منم💜
اینا همه رو میدونم .....گناه سنگین ندارم ولی تهش غیبته هست دیگه روزه نمیگیرم چرا دروغ بگم نمیتونم تح ...

ای  بابا ابجی خب تو به این خوبی خب غیبت رو هم نکن حیف تو نیست ؟؟    اگر خدا دوست نداشت و خوبیتو نمیخواست و نمیخواست ب بهشت هدایتت کنه اصلا نمیدونستی خدا کیه و بودایی بوی یا بت پرست ۰۰۰۰ من همیشه به این فکر میکنم که خدا خیلی لطف کرده که راه درست رو نشونمون داده  فقط باید توی این راه درست برام باید خودمونم همت کنیم ۰۰۰

من بیست و شش سالمه یه روز خوش ندیدم دیگه کم آوردم اگه بچه هام نبودن حتمأ خودکشی میکردم

خواهشا فکر خودکشی نکن ک از اینی ک هستی بدترت میشه فکر کردی خودکشی خوبه ب محض خودکشی تا عمق جهنم رفتی پایین ....هیچوقت ب خودکشی فکر نکن فقط هممون گرفتاریم بخدا هرکس ب ی طریقی اگه یکی گفت من مشکل ندارم باور نکن همه مشکل دارن از شما بدتر هم هست ....چاره ای نیست زندگی ادامه داره و ما محکومیم ب ادامه زندگی تا وقتی خدا بخواد امیدوارم بعد مرگمون دیگه جهنم نباشیم ک دیگه این نهایت بی عدالتیه

انشاالله خدا آخر عاقبتمون رو بخیر کنه فقط  گاهی فکر میکنم مرگ خیلی هم چیز بدی نیست

اره ان شالله که عاقبت به خیر بشیم همه مون

چقدر گرفتاری ....الهییییی  انشاالله خدا معجزه ای بکنه برات ختم قرآن نذر کن  خدایا گرفتار ...

ممنون هرچی بلابودسرم اومده بچه که بودم شب ادراری داشتم تموم بچگیم بخاطر این قضییه شباگریه میکردم مادرم چه عذابی منو میداد ازطرفی مادرم اصلأدختردوس نداشت منم سومین دختر خانواده بودم

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق
ای  بابا ابجی خب تو به این خوبی خب غیبت رو هم نکن حیف تو نیست ؟؟    اگر خدا دوس ...

آره من خیلی مهربونم در حد توانم کمک میکنم سعی میکنم دل نشکنم .یعنی ب فکر گربه تو کوچه هم هستم مرغی ماهی اضافی بیاد میدم شوهرم ببره براش ..البته تعریف نمیکنم میگم یعنی اینطوری ام ولی خب بخاطر دیسک هام نماز نمیخونم روزه هم نمیگیرم چون تحملم کمه حالت تهوع شدید میگیرم پرخاشگر میشم ولی خب ذکر قرآن میخونم روضه گوش میدم گریه میکنم .سعی میکنم آزارم ب کسی نرسه ولی خب گاهی غیبت میکنم حتما.این شرایط منه ببینم خدا میبرم جهنم یا بهشت نمیدونه با من چکار کنه خخخخ!! میگه این چی بود خلق کردم تکلیفش با خودشم معلوم نیست

ممنون هرچی بلابودسرم اومده بچه که بودم شب ادراری داشتم تموم بچگیم بخاطر این قضییه شباگریه میکردم ماد ...

عزیزمممم چ کشیدی انشاالله ک بعد این سختی ها ی آسونی و عاقبت بخیر ی در انتظارت باشه شرمندتم جز دعا کاری از دستم برنمیاد