2777
2789
معده دردمم دارمم گاهی انگارهمه نی نی سایتیاکرونادارن

اینقدررر گرفتن ک نگو 

اکثرا خفیف هست ک نمیفهمن

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من سه کیلو کم کردم اول کمردرد داشتم و تهوع و بعد کم کم پادرد و عرق شدید جوری که ساعتی چندبار لباسم ...

من گودی کمرم خیلی دردمیکنه🙄فک نمیکردم کمردردعلائمش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا روز اول کمر درد داشتم پهلوهامم میگرفت فک میکردم کلیه هامه این دکترای خنک سونو برام نوشتن گفتن کلیه هات سالمن بعد بهم گفتن سوزش ادرار داری گفتم نه  رفتم پیش یه دکتر خوب بعد سه روز بهم گفت کرونا داری ۳روز دیر فهمیدم

من ک دارم

سردردم اولاش بیشتر بود الان کمتر

کم کم قفسه سینمم داره درد میگیره

بدنمم درد میکرد شدید اولا حتی بند انگشتام الان کمتر شده خیلی

دقیقا امار اخبار فقط اوناییه ک تست حلقشون مثبته درصورتی ک ۸۰درصد کرونایی ها اون تستو نمیدن

اخه وقتی میفهمی گرفتار شدی تست دادن با ندادن دردی رو دوا نیمکنه

فقط بایدددد رعایت کنی 

هیچ جا نری

حتی توی خونه ماسک بزنی

ازیترومایسین هر شب بخوری ک اونم ی ورق شش تایی هست بیشترش با تجویز دکتر

استامنیفون بخوری اونم 500

همه جا روگندزدایی کنی

سرویسا همه جا بعد از هر بار استفاده

خلاصه کلی رعایت

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من ک دارم سردردم اولاش بیشتر بود الان کمتر کم کم قفسه سینمم داره درد میگیره بدنمم درد میکرد شدید ...

اخه من آسم دارم سرما که میخورم نفسم میگیره سرفمم بندنمیاد

کروناباشه میمیرم🙄

اخه وقتی میفهمی گرفتار شدی تست دادن با ندادن دردی رو دوا نیمکنه فقط بایدددد رعایت کنی  هیچ جا ...

دکتر ب من آزیترومایسین داده

ناپروکسن

روماتورست

ان استیل سیستئین

خونه ای ک من هستم جداعه

طبقه بالاعم

دوروزه

سلام میتونه علامت کرونای خفیف باشه البته ویروس های گوارشی هم توی تابستون رایجن و همین علامت رو دارن . فعلا ترجیحا احتیاط کنید تو خونه ماسک بزنید و از دیگران فاصله بگیرید تا اگر کرونا بود اقلا منتقل نکنید . اگر کرونا باشه نهایتا تا ۵ روز دیگه علامت جدید میدید یا سرفه یا از دست دادن بویایی چشایی معمولا تب قطع میشه اونا شروع میشن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دکتر ب من آزیترومایسین داده ناپروکسن روماتورست ان استیل سیستئین خونه ای ک من هستم جداعه طبقه با ...

ان شاءالله خوب میشی