2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوفف من که کاملا رعایت کردم

شبا که میخوابم دوروزه سردرد میگیرم و بی حال میشم

بدبخت نشم یِوَخ کرونا نباشه؟

//چند روز پیش رفتم حیاطمون که خدایی هیچ کس هیچ موقع اونجا نمیره حالا که من رفتم انجیر بچینم یکی از همسایه ها که اصلا رعایت نمی کنه اومده ماشین میشوره هی اومد پیش من هی من فاصله گرفتم//،،اینم بگم که ما یه حیاط داریم پله میخورا میره بالا و شیر آب اونجا هست اون آقا هم هی میومد بطری پر میکرد میرفت،،

اه میترسم کرونا نباشه

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙
یعنی تست اشتباه بوده؟

تست نگفت بدین

آز داد ک منفی بود

گفتن ازاد سی درصد خطادارع

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
خون

مخاط نمیگیرن از همه

مکه اینکه حالت خیلی بد باشه و دکتر بگه

برای بابام ب سختی گرفتن

چون خودمون خواسته بودیم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
حالا چه جوری،میشع توصیح بدی؟لاغرم شدی؟

من سه کیلو کم کردم

اول کمردرد داشتم و تهوع و بعد کم کم پادرد و عرق شدید جوری که ساعتی چندبار لباسم خیس میشد و عوض میکردم  اسهال سرفه معده درد شدید تنگی نفس حس خفگی انگار زیر اب بودم از دست دادن بویایی دلهره اضطراب الان بعد سه هفته همه علایمم رفته فقط اضطراب و سرفه دارم همین 

من چه جور قرنطینه بشم؟تو شهر غریب با دوتا بچه کوچیک وشوهرم که راننده اتوبوس واحد باید غذاش واماده کن ...

منم مث شما بودم 

شوهرمم داشت

دخترمم نه سالش بود 

مجبورم بودم غذا بپزم 

کارا رو بکنم 

خداروشکر گذشت تموم شد دخترمم نگرفت الحمدلله شکرررر

فقط ماسک بزن فاصله داشته باشین از هم 

حتی موقع غذا رعایت کنین

من اینارو داشتم بجز حالت تهوع بجاش معده درد بودم کرونا دارم

شوهر منم معده درد گرفتش