سلام خانوما پسرم ۱۴ ماهشه چند ماهه یبوست داره پیش متخصص اطفال بردم خوب نشد حالا به نظرتون پیش متخصص گوارش اطفال ببرم یا متخصص گوارش بزرگسال؟
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پودر پیدرولاکس بگیر چند بسته طرز تهیه اش را نوشته خیلی عالی . شربت ملین هم بگیر خوراکی های ملین بهش زیاد بده جوشیده خاکشیر و اینجور چیزا بدی بهتر دکتر هم همینا را میده
پودر پیدرولاکس بگیر چند بسته طرز تهیه اش را نوشته خیلی عالی . شربت ملین هم بگیر خوراکی های ملی ...
پیدرولاکس بهش جواب نداد شربت لاکتولوز بهش میسازه ولی اخه تا کی بهش بدم الان ۴ ماهه فقط با این شربت شکمش کار میکنه
پیدرولاکس بهش جواب نداد شربت لاکتولوز بهش میسازه ولی اخه تا کی بهش بدم الان ۴ ماهه فقط با این شربت ش ...
چرا جواب نداد؟؟ چه جوری بهش دادی ؟؟ به بچم دادم یه روز اسهال شد تازه یه چیز میدادم اسهالش بند بیاد . شربت لاکتولوز فایده نداره عطاری بری بهتره انجیر عالی هر روز بهش انجیر و آب انجیر بده
چرا جواب نداد؟؟ چه جوری بهش دادی ؟؟ به بچم دادم یه روز اسهال شد تازه یه چیز میدادم اسهالش بند بیاد . ...
روزی ۲ بار یه قاشق چایی خوری میریختم تو یکم آب میدادم میخورد،آخه خود انجیرو میدم اصلا نمیخوره کلا میوه با زور میخوره،راستی شیر خشک نان میخوره خدا خیرت بده جواب میدی
اره کافیه یه روز ندم مثل اولش میشه اصلا راضی نیستم
روزی ۲ بار یه قاشق چایی خوری میریختم تو یکم آب میدادم میخورد،آخه خود انجیرو میدم اصلا نمیخوره کلا می ...
خوشحال میشم کمکت کنم پسر خودم هم همیشه یبوست داره شربت لاکتولوز تنبلی روده میاره . اینقدر پیدرولاکس کم که بهش میدی یه بسته کاملش را تو یه لیتر آب حل کن تا ۲۴ ساعت هرچی تشنه میشه اون را بهش بده خیلی کم بهش بده . انجیر هم بزار بخیسه صافش کن آبش را بهش بده
خوشحال میشم کمکت کنم پسر خودم هم همیشه یبوست داره شربت لاکتولوز تنبلی روده میاره . اینقدر پیدرولاکس ...
پیدرولاکس مثلا هر بار تشنه میشه چقدر بدم؟
اره من نمیدونم که دکتر گفت اینطوری بده منم دادم اصلا فایده نداشت،انجیر خشکم انقد گرونه راستش نمیتونیم همیشه بخریم ۱۰ تا دونه ۵۰ تومن شد یه بار گرفتیم،شما پسرتون چند سالشه فقط پیدرولاکس میدید؟
پسرم ۴ سالش مثلا تو دوبار که تشنه میشد یه بار میدادم اندازه که آب میخوره بهش بده مثلا یه استکان . یه بسته پودر را که ۲۴ ساعت باید بدی بهش دادم اسهال شد دیگه ندادم . من بیشتر دارو گیاهی بهش میدم . مثل جوشانده خاکشیر یا ماست و گل محمدی لواشک و چیزای ترش هم زیاد میخوره
پسرم ۴ سالش مثلا تو دوبار که تشنه میشد یه بار میدادم اندازه که آب میخوره بهش بده مثلا یه استکان . یه ...
اخه پسر من ۱۴ ماهشه هنوز خیلی چیزارو به مقدار خیلی کم میخوره،مثلا کل روز شاید ۲ استکان آب بخوره،لواشک اینا ام کم میخوره تف میکنه بیرون،خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم