2777
2789
عنوان

واقعا چرا😐😒😒😕😕

153 بازدید | 14 پست

چرا تاپیک جن و از این چیزای ترسناک میزنید من با اینکه وارد این تاپیکا نمیشم اما باز میترسم دلیلش چیه واقعا پاسخگو باشیدلطفا

برا خودم و خانوادم یه صلوات میفرستین میسی  ۹\۹\۹۹ بهترین روز زندگیم خواهد بود مرسی خدا جونم    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وایی یه صحنه ایی دیدم تی وی امشب نگم برات خلاصه نگم برات یا بگم برات

نگو برام لطفا😀😄

برا خودم و خانوادم یه صلوات میفرستین میسی  ۹\۹\۹۹ بهترین روز زندگیم خواهد بود مرسی خدا جونم    

من با اینکه میترسم‌ولی بشدت علاقه دارم ب شنیدنشون😂

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
کجاس بم بخونم

آدرس خیابان نی نی سایت کوچه تاپیک دیگه بقیشو‌هودت باید بگردی پیدا کنی😅😂😂😂

آدرس خیابان نی نی سایت کوچه تاپیک دیگه بقیشو‌هودت باید بگردی پیدا کنی😅😂😂😂

🤨🤨🤨🤨

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
خوشا به حالت😄

ااگه بدونی چقدم ترسوام😂😂😂😂

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
ااگه بدونی چقدم ترسوام😂😂😂😂

من که تا چندین  وقت درگیرم با خودم😑😀

من که تا چندین  وقت درگیرم با خودم😑😀

منم همینطورم 😁😁😁