2777
2789
عنوان

دلم گرفته

90 بازدید | 11 پست

.......

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه امضای قشنگی به دلم نشست😊

لعنت به تو بی شرفی که بازی کردن با دل دیگران سرگرمیت شده اصن برات مهم نیست که حتی چه بلایی سرشون میاد حالا اگه تونسی با وجدانت زندگی کن البته اگه داشته باشی لعنت به اون دل سنگ سیاهت  توبخند به بازی که با من کردی ولی یه روزی تقاص اون همه ظلمی که درحق من کردیو پس میدی اون روز میبینم که به زمین و زمان میزنی بلند داد میزنیو میگی خدایا کجا بد کردم اونجا یاد من بیفت سر پل صراط اگه جلو راهت رو گرفتن گفتن نمیشه رد بشی مجوز عبور نداری یه نفر حلالت نکرده اون منم به همون خدا نمیبخشمت                                                اقای خاص امیدوارم همونجور که دل منو شکستی رفتی من دم نزدم خدا تقاص تک تک اشکای منو ازت بگیره فک کردی رفتی از خدا که نمیتونی فرار کنی واگذارت کردم فقط به همون خدا...
چرا؟ منم دلم گرفته بود سر شبی.گریه کردم سبک شدم 

از دست شوهرم  مادرش پرش کرده اومده به من حرف بار میکنه

میمون

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

قلبم لرزید این متنو خوندم واقعا قشنگه

قلبم لرزید این متنو خوندم واقعا قشنگه

❤❤❤😔خودم خیلی خوشم میاد

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند

تا تو را یکباره دل آن سو کند.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
میمونو خوب اومدی 😁😁  حالا چی میگه؟ حرف حسابش چیه؟

میمون از اون آدم تره

حرف حساب حالیش نیست کلا حرف مفت میزنه شیطونه میگه بزن بهم بزن همچیو

میمون از اون آدم تره حرف حساب حالیش نیست کلا حرف مفت میزنه شیطونه میگه بزن بهم بزن همچیو

شیطونه قلط میکنه. 🤨😠😠 خانومی الان عصبانی هستی. فعلا نه جوابشو بده نه کاری بکن. بگیر بخواب تا فردا. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....