2821
2789
من عاشقانه باشه و همخونه

قرار نبود. تاوان بوسه های تو .بگذار آمین دعایت باشم .برای من بخون برای من بمون. فرشته من. دروغ شیرین. غرور عشق غیرت .هکر قلب .همخونه. ازدواج اجباری .عشق اجباری. خانوم بادیگارد. نفرت .آسمان مشکی .عملیات عاشقانه .اگرچه اجبار بود .درحسرت اغوش تو. عشق فلفلی. بمون کنارم .قدیسه نجس. محکومه شب پرگناه .آدم دزدی به بهانه عشق. بادیگارد. عشق به توان 6. دختران زمینی پسران آسمانی .فرستاده .زندگی غیر مشترک. موژان من. جدال عشق و نفرت .اگه گفتی من کیم .تازیانه و عشق .من ارباب توام. با نگاهت ارومم کن .پناه اجباری .همکارم میشی. جدال پرتمناhttps://telegram.me/joinchat/B9-UGT3uPxFUWmCkbA_a7w

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نبود. تاوان بوسه های تو .بگذار آمین دعایت باشم .برای من بخون برای من بمون. فرشته من. دروغ شیرین ...

وای ماشااله چه اسماشون یادت میمونه من اسمشون یادم میره فقط داستانشون یادم میمونه

وای ماشااله چه اسماشون یادت میمونه من اسمشون یادم میره فقط داستانشون یادم میمونه

نه عزیزم من خودم حافظم ماشا.. خیلی قویه 😅😂😂

رمان هایی که میخونم اسمشونو مینویسم یه جا الان از اونجا کپی کردم 

قرار نبود ادامه داره مثلا یکیش توسکا بود اگه اشتباه نکنم.چن تا دیگه هم هست.تو رمان چهارم همه ی شخصیت ...

اسم بقیه رمان ها جدال پر تمنا,توسکا و آخریش هم روزای بارونیه 

2824
2823
2791
2779
2792