2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

211 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی ناخوناشو کاشته؟خوبه؟سخت نیست کار کردن باهاش ؟چند وقت میمونه 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بستکی به رشد ناخونات داره یه ماهی فک کنم بمونه 

برا کسایی خوبه ک اهل کار نیستن زیاد تو خونه 

کاربر ترکیده ام 😎برا مادران بی بچه و بخت گشایی دخترهای مجرد و حاجت روایی هممون یه صلوات محمدی پسندبفرستین😍😍😍😍😍 
بستکی به رشد ناخونات داره یه ماهی فک کنم بمونه  برا کسایی خوبه ک اهل کار نیستن زیاد تو خونه&nb ...

ناخونام که اصلا بلند نمیشه خیلی وحشتناکه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه اولین باره میخوای بذاری خیلی بلند نذار تا کم کم عادت کنی

اینقدری میخام بزارم

اینقدری میخام بزارم

والا واشت انجام ندادم دوستم انجام داد سه هفته ای میمونه بعدم لباس میشوری بنداز لباسشویی ظرفم با دستکش بشور باید مواظب باشی 

کاربر ترکیده ام 😎برا مادران بی بچه و بخت گشایی دخترهای مجرد و حاجت روایی هممون یه صلوات محمدی پسندبفرستین😍😍😍😍😍 
ناخونام که اصلا بلند نمیشه خیلی وحشتناکه

نرگس من کاشتم اتفاقا بلندم هست انگار نه انگار چیزی روی ناخن هاته عادی مثل قبل من که خیلی راحتم ، تازه قبل همش نگران شکستگی ناخونام بودم تا کاری میکردم یه گوشش خیلی بد میشکست حتی دردمم میگرفت ولی الان نه

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰
نرگس من کاشتم اتفاقا بلندم هست انگار نه انگار چیزی روی ناخن هاته عادی مثل قبل من که خیلی راحتم ، تاز ...

ینی خوبه ؟میخام بکارم ولی خیلی دو دلم

ینی خوبه ؟میخام بکارم ولی خیلی دو دلم

اره من همیشه فکر میکردم چه چیز اضافه باشه روی ناخن الان چندماهه کاشتم انگار نه انگار پیش کسی برو کارش خوب باشه هوا نگیره و قارچ

کارش خوب باشه پشیمون نمیشی

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰
اره من همیشه فکر میکردم چه چیز اضافه باشه روی ناخن الان چندماهه کاشتم انگار نه انگار پیش کسی برو کار ...

یه دنیااااااا مرسی

ن اتفاقا خیلیم خوشگل میشه ، من چندباری هم کاشتم هم ژلیش کردم هم کاور ، اما خب بخاطر شغلم الان دیگ همش ناخن کوتاه 😄

اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد❤
ن اتفاقا خیلیم خوشگل میشه ، من چندباری هم کاشتم هم ژلیش کردم هم کاور ، اما خب بخاطر شغلم الان دیگ هم ...

پس بکارم خیلیییی دو دل بود

ن اتفاقا خیلیم خوشگل میشه ، من چندباری هم کاشتم هم ژلیش کردم هم کاور ، اما خب بخاطر شغلم الان دیگ هم ...

ببخشین ژلیش چیه؟من ناخونام زارتی دراز میشه😑😂

دلم میخواد بکارم ولی رشد کنه زشت میشه😣هی باید بکارم..شما چند میکاری؟

تو تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ برامون ریدن  لطفا اگه تاپیک خاله زنکی،جنایی،آرایشی دیدین عفتو صدا کنید.دوس دارم... ببخشید بچم رو گازه زود ریپلای بزنین باس برم   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز