2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15159 بازدید | 4429 پست
😂😂😂😂حالا میخواستی قرمه سبزی درست کنی پاشو همون شنیسل هس چیه همونو درس کن الان قرمه سبزی درست کنی ...

نداریم اخه ☹ما همیشه ساعت ۱۱ اینا شام میخوریم

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمرو .یا مرغ سرخ کن یکم اب بزار قشنگ که پخت و ابش کشیده شد یکم روغن بریز بعد بزا سرخ بشه کنارشم سیب ...

برو بابا یه چیز راحت بگو😓

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
برو بابا یه چیز راحت بگو😓

بابا دیگه از این راحت تر نداریم واقعا میخوای نون پنیرم خوبه فقط یه دونه خیارو گوجه خورد  کن

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
سلام

سلام

نداریم اخه ☹ما همیشه ساعت ۱۱ اینا شام میخوریم

اره بابا ماهم 🤣یه بسته ناگت مرغ دارم تو فریزر به نظرت اونو بخوریم🤕

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
اره بابا ماهم 🤣یه بسته ناگت مرغ دارم تو فریزر به نظرت اونو بخوریم🤕

اره خیلی خوبه 😋

س خوبین

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟