2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ذاتیه اکتسابی نیست😐

اتفاقا اکتسابی ام میشه 

من خودم خیلی چیزا یاد گرفتم از اطرافیان

اگر چیزی تو زندگیت نداری..چون درخواست نکردی🌱 وزن اولیه ام ۶۸🌵وزن الانم ۶۵ و وزن هدفم ۵۲🥰🥰🥰تا ۳۰اذر ۵۲کیلو شدم😍😍🤩🤩🤩

سیاست زیاده عزیزم بعدم ب قول دوستمون واقعا ذاتیه الان توو کل خانواده ما فقط من سیاست دارم😂😂😂حتی موقع راه رفتنمم سیاست همراهمه...

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
اتفاقا اکتسابی ام میشه  من خودم خیلی چیزا یاد گرفتم از اطرافیان

دیگ بنظرم باید تو وجود خودادمم باشه، من الان بادوستم حرف میزدم گفت جاریم جواب سلاممو نمیده جلوی پام بلند نمیشه ولی جلو بقیه ک منم میام کم محلی کنم خودشو نشون میده بده من میشم

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
سیاست زیاده عزیزم بعدم ب قول دوستمون واقعا ذاتیه الان توو کل خانواده ما فقط من سیاست دارم😂😂😂حتی م ...

مطمئنا از ی الگوی با سیاست پیروی کردی ک الان مث اون شدی

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

همیشه مهربون باش تو جمع 

تو جمع پذیرایی کن در حد متوسط

حرفتو به فامیل و دوست نزن 

پیش کسی غیبت نکن 

پیش کسی از عیب و بدی هات نگو 

اگر چیزی تو زندگیت نداری..چون درخواست نکردی🌱 وزن اولیه ام ۶۸🌵وزن الانم ۶۵ و وزن هدفم ۵۲🥰🥰🥰تا ۳۰اذر ۵۲کیلو شدم😍😍🤩🤩🤩
مطمئنا از ی الگوی با سیاست پیروی کردی ک الان مث اون شدی

نه..اطرافیانم اینطور نیستن!😂

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

من که خانوادم کلا سیاست ندارن 

خودمم بلد نبودم 

معلم دینی مون خانم غلامی بهم گفت نصفش ذاتیه نصفش اکتسابی 

تو رفتار های فامیل آشنا ببین کی با سیاسته ازش یاد بگیر 

و در کل انسانیت و سر لوحه خودت قرار بده