2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اسم با اسم مادر میگرغ بعد میگف  گفت موکل داره

با این کارا فقط شر رو وارد زندگیاتون میکنید

والسلام

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

یه ذره عاقل باشید، آدم عاقل سراغ فالگیر نمیره، اگه رفت واسه مهمترین موضوعات زندگیش رو مزخرفاتش حساب نمیکنه

مادربزرگ من چهل ساله داره قرص اعصاب میخوره، سالها اطرافیانش رو زجر داده که یه روز یه فالگیر بهم گفته تو دیوونه میشی شوهرت سرت زن میاره، یعنی مظلومتر از پدربزرگ من وجود نداره. اون خودش رو با حرف یه فالگیر رسما دیوونه زنجیری کرده اما این بنده خدا هنوز از گل نازکتر بهش نگفته. بر قبر پدر هرچی رمال پدرسوختس...

فالگیر غلط کرد 

اه من سر یه حرف فالگیر الان چندماههشبو روز ندارم لعنت بهشون 

نمیگم کاملا اعتقاد دارم ولی نمیتونم بیخیال بشم بگم چرته چون خیلی چیز مهمیه برام فقط وقتی سال ۹۹ تموم بشه خیالم راحت میشه

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
یه ذره عاقل باشید، آدم عاقل سراغ فالگیر نمیره، اگه رفت واسه مهمترین نوضوعات زندگیش رو مزخرفاتش حساب ...

واقعا لعنت بهشوووووووون

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد☺️اگر کامنت من به شما کمک کرد یک صلوات مهمونم کنید 🌿وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ💙
نمیدونم اسم با اسم مادر میگرغ بعد میگف  گفت موکل داره

اون برات سر کتاب باز کرده ..۵سال پیش من با دوستم رفتیم وبه من گفت ستاره ات با شوهرت جور نیست طلاق می گیری ولی الان جدا شی به نفعت هست ..چه روزایی بود گریه می کردم ...مامانم  گفت اینا دروغ می گن بیا باهم بریم باز چیز دیگه می گه ..رفتیم ودقیقا همون حرفها رو زد ..با توصیه مامانم توکل کردم بخدا وزندگیم رو ادامه دادم والان ۶ سال گذشته وزندگیم بهتر شده وآروم تر ..