من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
رازیانه سرشار از استروژن و این هورمون به هورمون زنان معروفه . مردان به مقدار خیلی خیلی کم در بدنشون دارن ولی اگر در بدنشون زیاد بشه مستعد سرطان مخصوصا سرطان پروستات . و صداشون از حالت بم بودن در میاد . سینه هاشون رشد میکنه و کلا صفات زنانه توشون نمودار میشه . البته رازیانه مزخرف ترین گیاه طبی دنیاست . یک نابلد و ناشی به من گفت بخور ومن ۲ ماه خوردم سینه هام شد پر از توده و تخمدانم پلی کیستیک شد . در صورتی که قبلش سنو داده بودم و هیچی نداشتم . ۲ سال و خورده ای درگیرش بودم و درد کشیدم . و هنوز تو سینم کیست دارم . این گیاه پرولاکتین بالا میبره و خود این باعث ناباروری میشه . فقط کسایی که استروژن و پرولاکتین خیلی پایین دارن میتونن به مقدار خیلی کم اونم با مشورت پزشک بخورن. نخور که بد پشیمون میشی . اصلا متوجه نمیشم که چرا قبل اینکه حرف کسی رو قبول کنید برای سلامتیتونم شده یه سرچ کوچیک درباره مضرات اون چیز نمیکنید . من نکردم و نمیدونی چقدر پشیمونم. آهان این گیاه چون هورمون استروژن به شدت بالا میبره بدن زن هم مستعد سرطان میکنه مخصوصا سینه و سویا هم سرشار از استروژن
سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم