راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رازیانه سرشار از استروژن و این هورمون به هورمون زنان معروفه . مردان به مقدار خیلی خیلی کم در بدنشون دارن ولی اگر در بدنشون زیاد بشه مستعد سرطان مخصوصا سرطان پروستات . و صداشون از حالت بم بودن در میاد . سینه هاشون رشد میکنه و کلا صفات زنانه توشون نمودار میشه . البته رازیانه مزخرف ترین گیاه طبی دنیاست . یک نابلد و ناشی به من گفت بخور ومن ۲ ماه خوردم سینه هام شد پر از توده و تخمدانم پلی کیستیک شد . در صورتی که قبلش سنو داده بودم و هیچی نداشتم . ۲ سال و خورده ای درگیرش بودم و درد کشیدم . و هنوز تو سینم کیست دارم . این گیاه پرولاکتین بالا میبره و خود این باعث ناباروری میشه . فقط کسایی که استروژن و پرولاکتین خیلی پایین دارن میتونن به مقدار خیلی کم اونم با مشورت پزشک بخورن. نخور که بد پشیمون میشی . اصلا متوجه نمیشم که چرا قبل اینکه حرف کسی رو قبول کنید برای سلامتیتونم شده یه سرچ کوچیک درباره مضرات اون چیز نمیکنید . من نکردم و نمیدونی چقدر پشیمونم. آهان این گیاه چون هورمون استروژن به شدت بالا میبره بدن زن هم مستعد سرطان میکنه مخصوصا سینه و سویا هم سرشار از استروژن
سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم