2777
2789
الان میتونی‌درد دل کنی بگو ما گوش میدیم

از یه طرف دخترم که اینقدر خستم کرده.از یه طرف خواهری ندارم باهاش حرف بزنم .از یه با کسی کاری ندارم ولی اینگار برعکس اونا با من کار دارن

از یه طرف دخترم که اینقدر خستم کرده.از یه طرف خواهری ندارم باهاش حرف بزنم .از یه با کسی کاری ندارم و ...

مگه دختر تون چند وقتشه؟حتما بچس که خستتون کرده ولی تو رو خدا اینطوری نگین ایشالا تا چشم به هم بزنین بزرگ شده...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میره کلاس اول ولی فوقالعاده لجبازه 

باشه شما با زبان نرم مادری حرف بزن حتما درست میشه سعی نکنید با لجبازی خودتون در برابر رفتار دخترخانومتون لجبازترش کنید باید با ارامش و نرمی رفتار کنید تا یاد بگیره...عزیزم در مورد خواهر بگم چرا احساس میکنید چون خواهر ندارید ضعیف هستید

باشه شما با زبان نرم مادری حرف بزن حتما درست میشه سعی نکنید با لجبازی خودتون در برابر رفتار دخترخانو ...

اخه من با جاریم تو یه خونه هستیم البته دو طبقس و جداییما بعد دختر اون خیلی اثر کرده روی دختر من خیلی حرفها و کارها یادش میده اینم خیلی بد شده .مهربونیم اثر نداره روش

اخه من با جاریم تو یه خونه هستیم البته دو طبقس و جداییما بعد دختر اون خیلی اثر کرده روی دختر من خیلی ...

بلاخره بهتر و بیشتر از هر کسی قلق بچه ی خودتون دست شماست که مادرشی...اولا سعی کن تا جاییکه امکان داره سرش رو با یادگیری  کارهای مورد علاقه ی دخترت گرم کنی تا از دیدن دخترعموش محدودیت بشه براش...یا سعی کن دخترعموش بیشتر بیاد خونه ی شما و جلوی چشم شما باهم بازی کنن و اونجا ایرادات هر دو بچه رو با نرمی بهشون گوشزد کن و ازشون بخواه تکرار نکنن