2777
2789
عنوان

کیست زانو

6247 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفا کمک کنید

خواهرم یکمی تپله . پشت زانوهاش ورم کرده. پشت هردوتا زانوش.یکیش ورمش زیاده. یکیش کمه

یعنی کیستن؟ داره گریه میکنه همش .برای درمانش چیکار کنیم؟

یه دارویی هست در طب اسلامی به اسم تباشیر که باید دقیق مصرف بشه نباید کم و زیاد بشه کیست آب میکنه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میتونم تهیه کنم؟

شاید عطاری هم داشته باشه نمیدونم راستش من خودم از طب اسلامی گرفته بودم ولی حتما از اصل بودنش مطمئن بشید

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
یه دارویی هست در طب اسلامی به اسم تباشیر که باید دقیق مصرف بشه نباید کم و زیاد بشه کیست آب میکنه

سلام عزیزم تو این تاپیک درباره داروی گیاهی گفتی برای درمان کیست اب زانو ،، میشه یکم توضیح بدی ک روش استفاده اش چطوره برا کسی میخوام پول عمل نداره خیلی درد میکشه 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
سلام عزیزم تو این تاپیک درباره داروی گیاهی گفتی برای درمان کیست اب زانو ،، میشه یکم توضیح بدی ک روش ...

سلام عزیزم راستش گیاهش الان یادم نیست حقیقتا خیلی وقته از داروهای گیاهی و اینا دورم اصلا یادم نمیاد تحقیق میکنم میگم بهتون ولی کیست آب زانو با کیست خالی متفاوت باید باشه فکر کنم 

سلام عزیزم راستش گیاهش الان یادم نیست حقیقتا خیلی وقته از داروهای گیاهی و اینا دورم اصلا یادم نمیاد ...

ممنون از لطفت عزیزم ❤

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد