2821
2789

نمیدونم.شاید

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلم کیسه فریزر رو باز کن بعد لواشک رو بریز روش

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اخه زیاده ..مشما فریزر و سینی کمه..

برو پلاستیک لگیر رو پلاستیک بهتره میتونی برا احتیاط دستتو روغنی کنی و سفره رو چرب کنی ولی خودم همیشه پلاستیک میزارم بعدشم از پلاستیک جدا نمیکنم وقتی میخوان بخورن دیگه خودشون جدا میکنن

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
اخه زیاده ..مشما فریزر و سینی کمه..

مشما فریزر ها رو با قیچی بازش کن ورو سفره پهن کن ولواشک بریز روش

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز