2777
2789
عنوان

بعد رفتنش ...😄

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 67 پست
همش هم اینن پس باید درس گرفت طرف مقابل واسه خودمون بت نکنیم....دوس داشت طرف رو ولی نه اونقدر که به خ ...

متولد کدوم ماه بود برای تو؟

کاربری دست دو نفر 🙌
به من گفت چطور تا حالا عاشق نشدی‌.... گفتم‌تجربه نکردم ولی از تجربه های دیکران استفاده میکنم...ع ...

همش حرف مفته مفت...

بهش گفتم من نمیخام دلم بشکنه

گف نمی شکنه من هستم.کنارت.

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مهر

مهر که خوبه باز مال من شهریور بود مهریا احساسین ولی چرا گفته منطقی باش؟اه حالم از همه مردا به هم میخوره هیچ کدوم لیاقت ندارن

کاربری دست دو نفر 🙌
همش حرف مفته مفت... بهش گفتم من نمیخام دلم بشکنه گف نمی شکنه من هستم.کنارت.

اینقدپشتش وایسادم خود دوستش...دوست صمیمی اش گفت اگر دوست داشت میومد جلو ...ولی بازم دلم اجاه نداد گفتم روزی جز زندگیم بوده...دعوا کردم باهاش...به تو ربطی نداره ولی توی خلوت خودم اطراف میکردم لیاقت نداره....همون‌جمله خلایق هرچه لایق ...بزار بره پی لایقش

مهر که خوبه باز مال من شهریور بود مهریا احساسین ولی چرا گفته منطقی باش؟اه حالم از همه مردا به هم میخ ...

من خودم شهریورم...من زیاد اعتقاد به این ماه بینی واین چیزا ندارم....

من خودم شهریورم...من زیاد اعتقاد به این ماه بینی واین چیزا ندارم....

عه پس ببخشید😅واقعیه چون وقت نکردی در موردش مطالعه کنی باور نمیکنی منم اولش باور نمی کردم تا اینکه دنبالش رفتم دیدم واقعیه چون ماه همینجوری که روی جذر و مد و خیلی چیزا تاثیر میذاره روی جنین ‌که توی شکم مادرشه هم تاثیر میذاره

کاربری دست دو نفر 🙌
عه پس ببخشید😅واقعیه چون وقت نکردی در موردش مطالعه کنی باور نمیکنی منم اولش باور نمی کردم تا اینکه د ...

نمی دونستم ولی میدونم شهریوری معمولا ادم های سادین....متولد چه سالی؟؟

نمی دونستم ولی میدونم شهریوری معمولا ادم های سادین....متولد چه سالی؟؟

اون به من میگفت ساده خودش نمیدونم ساده بود یا نه ولی هرچی بود شخصیتشو دوس داشتم اون ۷۸ بود 

کاربری دست دو نفر 🙌
الان چی کار میکنه رله نامزدی؟چی؟؟

نه اون غرق کارشه اگه رل و نامزد داشت که خودکشی کرده بودم بهم میگفت جفتمون سنمون کمه بیخیال شو منم گفتم پارسال که منو میخواستی سنمون کم نبود الان کمه؟

کاربری دست دو نفر 🙌
نه اون غرق کارشه اگه رل و نامزد داشت که خودکشی کرده بودم بهم میگفت جفتمون سنمون کمه بیخیال شو منم گف ...

ببین من چی کشیدم که تمام رویاهایی که با اون تصور کرده بودم 

توی واقعیت  دیدم که یکی دیگه داره جامو‌پرمیکنه....گذشتم خدایا...

به تصمیمت احترام گذاشتم 

ولی منتظر معجزه ام...

ببین من چی کشیدم که تمام رویاهایی که با اون تصور کرده بودم  توی واقعیت که دیدم یکی دیگه داره ج ...

خیلی درد داره خیلی💔هیچ وقت دوباره عاشق نشو هیچ وقت میدونی دردم چیه اینه که اون باعث شد کشیده بشم تو این لجن دردم اینه یه جوری وانمود میکرد انگار  منو نمی شناسه یه جور وانمود میکرد انگار تاحالا منو ندیده به حرفایی که از ته دل میزدم میخندید و میگفت چرت نگو

کاربری دست دو نفر 🙌
خیلی درد داره خیلی💔هیچ وقت دوباره عاشق نشو هیچ وقت میدونی دردم چیه اینه که اون باعث شد کشیده بشم تو ...

چرا اینقد شباهت.؟؟؟؟؟؟؟

انگار که نه انگار اون باعث این همه غم وبدبختی شده....من دربرابر گربه خونمونم مسئولیت دارم چه برسه به یک انسان که احساس داره....میفهمه 

عاطفه داره....هیچ اصلا واسش مهم نیست...