2777
2789
عنوان

بعد رفتنش ...😄

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 67 پست
از خرداد وای نمیدونی چقدر دوست داشتم باهاش حرف بزنم منتظر می موندم نصف شب تازه آنلاین میشد به زور دو ...

آخی عزيزم بمیرم الهی😔😔😔

چرا رفت گلم غصه نخور توروخدا

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
نه الان دیگه لجباز نیستم هر کی هرچی بگه میگم باشه😅

میخوام به تهش فکر کنی ...بخداوندی خدا هر نشدی یه حکمتی داره که من‌بنده نمیدونم ....مثلا کنارش بودی ....ولی یه مشکلی پیش میومد که همه چیز خراب میشد ...مثلا نامزد هم میکردیت ...ولی خونتون به هم‌نمیخورد....الان‌بهتر بود یا اون‌موقع دیگه کنار اومدن باهاش مث مرگ بود.....یا اینکه زندگی اتون اون طوری که میخواستی پیش نمیرفت هممون عادت داریم قشنگ فکر کنیم همه چیز خوب وعالی....ولی بشین منطقی فک کن....دلیلی بوده

زندگی ما مث پازله وادما هم تیکه پازل ...هرتکی که جا نشد باید یه تکه درست جایگزین کرد نمیشه به زور جا داد....سعی کن بپذیری نه فرار کنی چون ولت نمیکنه بپذیر ورها کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسی تاپیکت هاتو خوندم تومنی یا من تو :) من بار اول ب بهونع مسخرع ترکم کرد بار بعدش ک فک کرد با کسی ...

دلم با یه دونه لبخندش رفت

دلمو برد خودشم رفت 

بی مرام

کاربری دست دو نفر 🙌
میخوام به تهش فکر کنی ...بخداوندی خدا هر نشدی یه حکمتی داره که من‌بنده نمیدونم ....مثلا کنارش بودی . ...

میفهممش

منم روزا اول بی قراری میکردم

هنوزم دلتنگ میشم

اما واقن فهمیدم خدا دوسم داشت ک نجاتم داد و اون رف

وگرنه میدونم لیاقت هیچی نداشت

اون سنگ بود من احساسی

هیچ وق قدرم ندونست

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
میخوام به تهش فکر کنی ...بخداوندی خدا هر نشدی یه حکمتی داره که من‌بنده نمیدونم ....مثلا کنارش بودی . ...

آره قبلا اصرار داشتم همه چی درست میشه ولی نه الان سعی میکنم قبول کنم تموم شده ولی معتاد شدم بهش انگار نمیتونم بهش فکر نکنم  تا یه آدم جدید نیاد تو زندگیم ولی دیگه نمیذارم کسی بیاد

کاربری دست دو نفر 🙌
از خرداد وای نمیدونی چقدر دوست داشتم باهاش حرف بزنم منتظر می موندم نصف شب تازه آنلاین میشد به زور دو ...

اسی من طرفم همش ماموریت کاری بود

یوقتا ی هفته چش انتظاری میکردم تا بیاد و ببینمش و چن ساعت حرف بزنیم 

نگو اینجور دختر پاشو اب بزن به صورتت صلوات بفرست...بهترش منتظرته صبر اندکی صبر....

اولشه بذاریم ب حال خودش باشه

ی مدت بگذرع و تازع ادم عقلش ب کار می افته و نقص هاو بدیای طرفو می بینه

اسی من طرفم همش ماموریت کاری بود یوقتا ی هفته چش انتظاری میکردم تا بیاد و ببینمش و چن ساعت حرف بزنی ...

و چقد همو چن ساعت حالم خوش میشد

ولی الان فهمیدم میتونس وسط کارش سر بزنه بهم و نمی زد

اسی الان کووووری کورر چن وق دیه میفهمی اون عاشق نبود قد تو

و چقد همو چن ساعت حالم خوش میشد ولی الان فهمیدم میتونس وسط کارش سر بزنه بهم و نمی زد اسی الان کووو ...

آره اصلا زورش میومد جواب بده یه شب چون اون جوابم رو نداد گفتم چرا جواب نمیدی گفت خستم اینو گفت کلی قربون صدقه ش رفتم بدهکارم شدم وای خدا چرا من انقدر این بشر و دوست داشتم؟😅

کاربری دست دو نفر 🙌
آره اصلا زورش میومد جواب بده یه شب چون اون جوابم رو نداد گفتم چرا جواب نمیدی گفت خستم اینو گفت کلی ق ...

اسی احمقیم

اون بارها دلمو می شکوند اخرش من معذرت خواهی میکردم